AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Ciddiyedsizlik!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kabil İletim - 29/08/2005 : 12:50:40
arkadaşlar son zamanlarda dikkat ediyorumda siteye üye olan yeni kişiler çok seviyesiz ve bunun sonucunda da sitede atılıyorlar.
bunu önlemek için üye olmak isteyen kişileri IQ testinden mi geçirmek lazım :D
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Kyoshi İletim - 01/09/2005 : 11:03:35
alıntı:
tarafından yazılan:

Zaten IQ testlerine girmeye çalışsalar, tipine bakan gerek yok der. Bir beyine sahip olmadıkları hemen belli olur bunların. Al bir tanesi gelmiş, sevişelim falan diye mesaj atmış. Bunu yazan bir insan (!) beyine sahip olabilir mi sizce? Bir de erkeklere yazıyor...

Benim de o konuda şüphelerim var...Eskiden küfür ediyolardı..Şimdi bir de sapık çıktı başımıza...
ozzzy İletim - 01/09/2005 : 08:53:16
Belki erkeklerden hoşlanıyordur :))
|KRONDOR| İletim - 31/08/2005 : 22:16:02
Zaten IQ testlerine girmeye çalışsalar, tipine bakan gerek yok der. Bir beyine sahip olmadıkları hemen belli olur bunların. Al bir tanesi gelmiş, sevişelim falan diye mesaj atmış. Bunu yazan bir insan (!) beyine sahip olabilir mi sizce? Bir de erkeklere yazıyor...
kabil İletim - 31/08/2005 : 21:11:26
abi IQ testini Sadece Şaka olsun diye söyledim yaw
ciddiye almayın
shadowwalker İletim - 29/08/2005 : 20:28:43
işin aslı bu tip insanların hareketlerine davam etmelerinin asıl sebebi sıcak kanlı (:)) üyelerdir. bu tipler zaten ne için geldiklerini çok kısa zamanda belli ediyor ve yöneticiler gerekli uyarıları yapıyor; gerekirsede üyeliğini kilitliyorlar. ancak net ortamında veya net cafe ortamında bulunduysanız bilinçli olarak bu tip davranışlar yapan insanları görmüşsünüzdür. kendi attıkları saçma sapan ve/veya hakaret dolu bir mesajın ardından cevap yazınca emin olun bu insanlar oturdukları sandalyede gülüyorlar. siz sadece sinirinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz. bence en uygunu bütün üyelerin anlaşıp bu tip üyeleri görmezden gelmesi. bir karşılık bulamayınca ne kadar saçmalarsa saçmalasın eninde sonunda sıkılıp gidecektir. (zaten neredeyse 24 saat sitede bir yönetici bulmak mümkün, üye olarak bir yetkimizde bulunmadığına göre, en uygunu bu tiplerle ilgilenmeyi yöneticilere bırakmaktır.) bilmeden daha küçük kusurları bulunan üyelerde yöneticilerden gelen uyarıları daha ciddiye alıyor zaten. düşünün bir yere üye olmuşsunuz adamın biri size akıl veriyor tepkiniz büyük ihtimalle "sende kimsin kardeşim?" olacaktır. kaş yapayım derken göz çıkarmanın manası yok. bir uyarı yapacaksanız illaki, sorulan bir soru varsa sorulan soruya cevap verdikten sonra tavsiye babında başka bir paragrafta kurallara uygunluk bakımından yapılan hatayı sizden yaşca büyük bir insana anlatırmış gibi anlatmak daha uygundur. hiç bulaşmamakta mümkün ama yöneticilerin her yapılan ufak hatada her yerde mesajlarını görmekte çok hoş olmuyor; haliyle buradaki kullanıcılar olarak sorumluluğumuzu yerine getirmemiz gerekebiliyor. vesselam bunların çoğunluğu seneler içinde forumlarda gördüğüm olaylardan yola çıkarak kendi kendime oluşturduğum bir düşünce sistemi, katılıp katılmamak size kalmış.

0.03 Snitz Forums 2000