|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
nurettinki |
İletim - 06/10/2005 : 22:05:57 Arkadaşlar, bazı oyunlar xp'de çalışmıyor, sebebini bilen var mı? Eğer varsa çalıştırmanın bir yolu yardımcı olur musunuz? İlgilenenlere teşekkürler... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
nurettinki |
İletim - 18/12/2005 : 13:52:51 GaNdAlF2 sabırsızlıkla bekliyorum,eğer doğruysa. Program çalışırsa çok teşekkür edeceğim. |
_GaNdAlF_ |
İletim - 13/12/2005 : 21:30:28 Bir arkadaşımın dediğine göre bu tip oyunların xpye uyması için bir program varmış..Adı neydi hatırlayamadım yazarım daha sonra. |
scorpionfa |
İletim - 12/12/2005 : 21:16:01 alıntı: BartucTheBLoody tarafından yazılan:
Commandos Icın Bir Cözüm war. KuruLum Dosyasına Saq TıkLAyıp Uyumluluqu AyarLadıktan Sonra KuruLuyor oyun. Ben Şahsen BoyLe Yaptım. Ama Diger OyunLArda Işe Yarar mı BiLmiyorum.
Benim böyle bir sorunum olmadı çünkü oyunun kurulu halini internetten indirmiştim. Oyun artık ücretsiz dağıtıldığına göre yasal bir engelde kalmadı.  Bazı oyunlarsa uyumluluk falan hiç dinlemiyor. Win XP nin eski versiyon oyun ve programlarını destekleyeceği sözü hava da kaldı. çünkü "sağ tık, uyumluluk" ifadesi hiç bir işe yaramıyor. |
u2_ares |
İletim - 12/12/2005 : 20:33:46 abi denedim exe sinin uyumluluğunu değiştirmeyi ama yemedi yaa. nası yapcez bilmiom. driver i most wanted a değişmem (bu arada) :-d
|
u2_ares |
İletim - 12/12/2005 : 16:18:40 evet kardeş. ben de aynı dertten müzdaripim! mesela ben de driver ı oynamak istiyom ama olmuyo. xp desteklemiyo. şu sizin dediiğiniz exesinin uyumluluk meselesini bi deniycem. inşaallah olur. |
|
|
|