|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kereste_1986 |
İletim - 15/11/2005 : 19:13:25 bildiğiniz gibi demo indirmek çok yanlış.bunun ilk zararı bilgisayarınıza girebilecek olan virüslerdir.size birşey olmaz fakat bilgisayarınız bizim dilimizde hastalanabilir manasında çökebilir.bu virüsler çok tehlikelidir.ben bu virüslerin yaradılış amacını bilmiyorum fakat çok manasız olduğunu biliyorum.niye yaratılmış ve salıverilmiş?amaçsız bir kişinin salıverdiği virüsler yüzünden bütün kayıtlarımız,oyunlarımız kısacası herşeyimizi kaybedebiliyoruz.virüs yüzünden bilgisayarımızı formatlıyoruz.lütfen bir daha dikkat edelim.demo oyunları YÜKLEMEYİN!lütfen yüklemeyin.düşüncelerinizi bana yazabilirsiniz...
beko shallman |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kereste_1986 |
İletim - 09/12/2005 : 21:03:36 evet güvenilir yerlerden yükleyin
|
inanc |
İletim - 28/11/2005 : 16:09:03 Ve şayet bilgisayarınızda güncellenmiş bir antivirüs yoksa bu size data kayıplarına ve 20 ila 40 ytlye patlayabilir en kötüsü bu işten moraliniz çöker ve bir sonraki sefere tereddüt edersiniz... |
|KRONDOR| |
İletim - 15/11/2005 : 22:21:26 Demo oyunları yüklemeyin mi? Evet, bilmediğiniz yerlerden indirirseniz virüs bulaşabilir; ancak güvenilir kaynaklardan indirirseniz böyle bir durum söz konusu olmaz.
Konuyu uygun yere taşıyorum. |
|
|
|