AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne 2 de takıldım yardım please

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
TommyVercetti İletim - 08/05/2004 : 09:36:03
max payne 2 de part 3 chapter 3 amob war da takıldım adamları gebertiyom aşağıdaki oyun hiç bitmio lütfen yardım edin
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
n/a İletim - 28/05/2004 : 21:29:56
Ben son bölümü geçemedim diye canım sıkıldı ve sildim.
purgation İletim - 28/05/2004 : 19:22:46
Abi oyun bitti ya :)) bu kadar kısamıydı bir baktım rock star present:) saolun.
purgation İletim - 27/05/2004 : 18:40:07
Bu akşam gidip geçmeye çalışcam saolun arkadaşlar..Herhalde Bende iki saat dönerim herhalde orda:)
silent59 İletim - 27/05/2004 : 01:49:09
alıntı:
Geppettous tarafından yazılan:

Adamı taşıyan sepetin tutunduğu demirlerin sarı pimleri var(mp3 dürbünlü tüfeği buraya kadar dolu getir bakınca göreceksin)deliler gibi(ben bayağı dönmüştüm)dönerek arada bu pimleri vurup düşüreceksiniz,aynısını ikinci durduğu yerdede yapacaksınız(demoklesin kılıcı gibi).İkinci sepete düştüğünde yine aynı dürbünle bakınca pimleri görürüsün.Sıkı atış yapman dileğiyle:)

arkadaş dogru anlatmısta dürbün acıp kapamaya vaktin olurmu bilemiyorum cünkü yukardan sürekli olarak molotof kokteyli yağıyor koşarken cok kısa aralıklarla durup bu işi yapmanı tavsiye ederim benim kendi görüşüm...
Geppettous İletim - 24/05/2004 : 23:07:07
Adamı taşıyan sepetin tutunduğu demirlerin sarı pimleri var(mp3 dürbünlü tüfeği buraya kadar dolu getir bakınca göreceksin)deliler gibi(ben bayağı dönmüştüm)dönerek arada bu pimleri vurup düşüreceksiniz,aynısını ikinci durduğu yerdede yapacaksınız(demoklesin kılıcı gibi).İkinci sepete düştüğünde yine aynı dürbünle bakınca pimleri görürüsün.Sıkı atış yapman dileğiyle:)

0.02 Snitz Forums 2000