AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne 2 acil yardım lütfen

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sempatik70 İletim - 31/08/2004 : 00:59:15
arkadaşlar ben max payne 2 de aşama 1'in bölümlerinden birinde takıldım kaldım bir binanın içerisindeyim yanımda bir kız var keskin bir nişancı bize ateş ediyor ve kız kızla ordan kaçıyor kız bir odanın içine giriyor ve kapı kapanıyor ben peşinden gidiyorum ama onu yakalıyamıyorum kapıdan içeriye girmeye çalıyorum ama olmuyor burdan dışarıya nasıl çıkacam bana lütfen yardım edin daha çok yeniyim sizlerden acil yardım bekliyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
didem İletim - 29/09/2004 : 01:43:24
arkadaşlar o bölüm çok zor deil. Pencereden çıkıp saga sola ice bakının kenar kenar yürüyün düşmemeye özen gösterin. baya oldu ben bitireli o oyunu ama orada gidebileceğiniz yolu takip edin o sizi götürüyo zaten başka yolda yok olmazsa snepırınız varsa onunla zoom yapıp bakın sağa sola.
infernusphoenix İletim - 06/09/2004 : 10:29:29
asagıya düsmemeye calıs orada pencere olacak yada yangın merdiveni falan karısık bir bölüm
yoldas_frt İletim - 02/09/2004 : 08:40:45
Arkadaşlar merhaba ya bende aynı bölümde takıldım pencereden dışarı çıkıyorum ama girecek pencere bulamıyorum pencerelerin önünde duran çıkıntılara atlarken düşüyorum nasıl geçeceğimi daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim
infernusphoenix İletim - 01/09/2004 : 11:00:25
zannedersem sen max'in evindeki bölümdesin orada orad kız kactıktan sonra kolidorun sonunda bir acık pencere var o pencerenin yanında basmaklar var oralardan atlayıp atlayıp diger bir pencereye gideceksin asagıda bir araba dolusu adam var onlara el bombası yolla cok basit gececeksin ben sifresiz bitirdim :}
Geppettous İletim - 31/08/2004 : 18:59:52
Pencereler dikkat et bir odada açık pencereden dışarı çıkarak yan çıkıntıları kullanarak diğer pencereye ulaşıp ordan sniper olduğu odaya gideceksin.Aşağıda adamlar gelecek onlara dikkat et kızda ateş ederek yardım ediyor.

0.03 Snitz Forums 2000