AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Medal of Honor
 medal of honor pacific

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
arif_ozgun İletim - 25/12/2006 : 14:51:18
arkadaşlar m.o.h. pacifikde ilk bölümde bi sahilde takılıp kaldım nassı geçicem burayı yardım edin ltfeennn ayrıca bu oyunun türkçe yaması varmı elinde olan yada yerini bilenleri acilen paylaşmaya davet ediyorum.. teşekkürler
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
yalnız_prens İletim - 26/05/2007 : 08:52:26
arkadaslar sey bana medal of honar alıed asaultun hilesının nasıl yapılcagını soylermısınız
yalnız_prens İletim - 26/05/2007 : 08:50:31
arkadasım obolumde bıraz ılerlıyon bı kulube cıkıyo onune o kulubedekı adamları oldurdukten sonra agacların arasındangıt cunku snıperler var
adamlarını ızle
YeRLi_PlaKa_1907 İletim - 07/05/2007 : 11:51:39
kardeşim bana da bi yardımcı olsan bentürkçe yamadan ziyade ingilizce yama istiyorum ÇÜNKÜ OYUN RUSCAAAAAAAAA
scorpionfa İletim - 26/12/2006 : 19:32:39
Sahilde ölmüyorsun merak etme. Sadece ileride önüne çıkacak bir bölümü gözden geçiriyorsun. Bırak japon askerleri üstüne kamikaze dalışı yapsınlar, bırak tüfeklerinin dipçiklerini kafana kafana vursunlar, bırak kurşunlar tepene yağmur gibi yağsın, hayatı akışına bırak... Fazla direnme! (iskele gibi şeyin altına tahtaların yanına varana kadar.) Oyunun türkçe yaması yok galiba. Olduysa da ben duymadım.

0.03 Snitz Forums 2000