AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Medal of Honor
 Medal of honor pacific assault

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
enfal83 İletim - 28/05/2005 : 17:54:07
ARKADASLAR BİR BOLUME GELDİM orda ne yapacagımı bılmıyorum ormandan cıktıktan sonra botlara biniyoruz sonra havdan ucaklar saldırıyor neyse sonra gemıye cıkıyoruz orda öluyorum ucaklardan atılan bombalar gemıye ısabet edıyor ucaklardan sadece bır kacını vurabılıyorum hepsını vuramıyorum ve bende öluyorum burdan nasıl kurtulcam gorev yerınde de su yazıyor
defend the nautilus
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
cool77 İletim - 29/11/2006 : 20:53:17
arkadaşlar hendersen airfieldi geçen var mı.bize de anlatsın lütfen yoksa bilgisayar elden gidecek.(4. katta oturuyorum da)
scorpionfa İletim - 25/04/2006 : 20:19:50
Sanırım "omel" Medal of Honor Pacific Assault oyunundan bahsediyor. Bu durumda konu nasıl dağılıyor merak ettim doğrusu?
Bu uçaklı bölüm her nasılsa kimse geçemiyor. Bu konuda sayısız mail aldım. Bu yüzden ayrıntılı bir şekilde anlatmakta yarar var.

*Öncelikle uçağın kullanımı çok kolay. Manevra kabileyeti çok yüksek. Yani normal bir uçak simülasyonu gibi düşünmeyin. Sola ya da sağa tam yatıp ileri tuşuna bastımı uçak hızla u dönüşü yapacaktır.
*Düşman uçakalardan 3 tane birden geldiği bölüm özellikle çok zorluyor. Nedeni ise uçakların "it dalışı" diye tabir edilen savaşı abartmaları. Yapay zeka sürekli erafınızda dönüp duruyor. Uçağı arkasına geçtiğinizi düşündüğünüzde bile ani dönüşlerle izini kaybettiriyor. Tavsiyem üç uçağı da ilk görüşünüzde dikkatli bir şekilde nişan alarak vurmak. Pek mümkün olmasa da ilk ikisini bu yöntemle avlayabiliyorsunuz. Unutmayın, ilk görüşte pek manevra yapmıyorlar ve kolay hedef oluyorlar. Eğer başaramazsanız biraz sabır ve refleksle uçağı düşürebilirsiniz.
*Sık ve hızlı manevra yaparak uçakları önünüze almaya çalışmalısınız. Ama yine söylüyorum, japon uçakları çok kıvraklar uçağı hedefinizde gördüğünüz an vurmalısınız. Birkaç saniye için bile ıskalarsanız tekrar dönüp durmaya başlarsınız.

Her neyse, yeri gelmişken bunları da söyleyim dedim.
Geforce İletim - 25/04/2006 : 19:32:32
alıntı:
ÇiLeKeŞ tarafından yazılan:

alıntı:
omel tarafından yazılan:

Merhabalar
Ben hendersen Field de takıldım bu ucakların hepsini düşüremiyorum. yardım edın bana surekli ölüyorum.

konu DağılmASıN

Sosyal mesaj vermeyi bırak bunlara gerek yok...
|KRONDOR| İletim - 19/04/2006 : 22:55:05
ÇiLeKeŞ, konu dağılmıyor, merak etme. Ayrıca bu tarz mesajları bırakırsan iyi olur. Çok fazla dikkat çekiyorsun çünkü böyle.
ÇiLeKeŞ İletim - 19/04/2006 : 16:05:04
alıntı:
omel tarafından yazılan:

Merhabalar
Ben hendersen Field de takıldım bu ucakların hepsini düşüremiyorum. yardım edın bana surekli ölüyorum.

konu DağılmASıN

0.03 Snitz Forums 2000