|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
deligenc_98 |
İletim - 02/10/2005 : 11:29:34 arkadaşalr eğitim bölümündeyim hani şu arabaları patlatıyorsun ya oranın enonundayardıım çadırlarının oraya ilk geliyorsun ya orada komutan konuşor ondan onra ilk arabaların patlatıldığı yere geliyorum şimdiden teşekkürler |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
SUİTE |
İletim - 27/12/2005 : 14:04:12 ARKADASLAR KOMIK GEKEBILIR AMA EGITIMDEN SONRAKI ILK BOLUMU GECEMEDIM HERSEY YOLUNDAYKEN BIRDEN OLUYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ |
Geppettous |
İletim - 02/10/2005 : 14:58:44 Biraz daha açık soru:)Sorduğundan anladığım kadarı ile havan topu atışını yaptıktan sonra komutan herkezi çevresine topluyor dikkat et 4 hareket var(tuş hareketlerinde yerlerini bulursun adları aklımda değil)sırayla erler o hareketlere ait bağırmayı yapıyor(toplan,eğil vs) sana düşen hereket geldiğinde o harekete ait tuşa basmalısın,sağ alt veya üstte hareketin şekli çıkacak.O zaman kapı açılacak ve diğ-er taraftaki göreve geleceksin burdada dikkat et yere yatan adamı git al ve ileri taşı,daha sonra sen yere yattığında bandage(sağlık) kullanacaksın o zaman görevler bitecek,gerçekten uzun ve zorlu bir savaşın içine gireceksin.Kolay gelsin. |
|
|
|