| 

| 

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için,  burayı tıklayın!

| 

| K O N U      ı N C E L E M E | 

| Krush | 
                İletim - 01/03/2006 : 09:16:49  ark Loch ness oynayan varmı bır yerde kaldım geçilmiyor yardımcı olursanız sevınırım | 

| 5   S O N       Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada) | 

| Krush | 
                İletim - 08/03/2008 : 17:25:34  Ewet ama gerek kalmadı daha guzel bır sitede* buldum :) Reklam yapmak yasaktır.
  * OyunSitesi'nden daha güzel bir site yoktur. Özgür irade diye birşeyin varlığını da kabul etmiyoruz. :P Zaten faşiştmişiz de.. :D Bıd! :D
  -Dodo | 

| Tony_P@rker | 
                İletim - 06/02/2008 : 16:20:38  2 senedir arıyor musun ? (: | 

| Krush | 
                İletim - 06/02/2008 : 15:39:43  Ewet ama hala bir cevap gelmedi hala arıyorum içime oturdu çözemedigim birkaç oyundan biri bu yardim edin lütfen yoksa içimde patlayacak | 

| Mérula Alba | 
                İletim - 21/03/2006 : 17:41:20  Bir kez yardım istemişsin işte. Eğer yardım edecek biri olursa eder zaten bu kadar mesaj yazmana gerek yok. | 

| Krush | 
                İletim - 21/03/2006 : 15:21:12  bana kımse yardımcı olmuyo bırıde çıksın su oyun soyle soyle desın yaa :( | 

| 

| 

|