AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Broken Sword Hakkında...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
muppetkukla İletim - 07/01/2004 : 12:57:20
Merhaba!
Arkadaşlar size bu oyunda zorlandığım bir yer hakkında yardım almak istiyorum.George ve nico birlikte yer altındaki güç alanına geliyorlar ve içinde ki taşı alıyorlar .Tam bu sırada kötü adam ve sarışın kadın asansör ile yukarı çıkıyorlar ve bizimkiler saklanıyor.
Bizimkiler saklandıkları yerden çıktıklarında sarışın kadın ateş etmeye başlıyor ve ben tam burada çuvallıyorum.Koşarak kaçmam lazım ama kadın her seferinde beni yakalıyor. Tuşlarında sanki her denememde yerleri değişiyor gibi bazen kadının üstüne üstüne doğru gidiyorum.
Bu konuda bilgisi olan, yardım etmek istiyen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 08/01/2004 : 21:48:21
gerçekten 2. oyundan buzamana kadar geçen süreyi beklememize deydi, şu sıralar oyunun incelemesini yazıyorum onun için bazı yerleri tekrar oynuyorum, bu tip oyunlar tekrarında sıkar ama bu sıkmadı oynamayanlar muhakkak denesin derim
muppetkukla İletim - 08/01/2004 : 12:13:42
Ustacım merhaba!
Uzun zamandır takılmıyorum haklısın ama oyun oynamıyorum anlamına gelmez tabi. Ama yinede bazı işlerim yüzünden pek fazlada ilgilenemedim.Senden yardım almayı özlemişim.Herzaman hızır gibi yetişirsin.Bu arada olyı yapa yapa çözdüm. Sarkma ve kaçma olayları peşisıra olunca epey zaman alıyordu. oklarla adamı ortalayınca oldu. teşekkür ederim.
Oyun çok güzel olabildiğince çözümlere bakmadan ilerlemek çok zevkli gerçekten.
Tekrar görüşmek dileğiyle! ;)
thakki1 İletim - 07/01/2004 : 22:00:24
muppet uzun zamandır yoksun ortalarda , tam çözümde ne yapman gerektiğini anlattım, sarktığın yerden niconun yanına kadar gel ve yukarı çıktıktan sonra, petranın silahı tutukluk yapınca nico sana koş diye bağırıyor, sol shift ve yön tuşlarından yukarıya birlikte basarak tünele doğru koşuyorsun, burda tavsiyem ara videolar oynarken iki tuşada basılı tutarak beklemen, birde yolu ortalamaya çalış duvarlara çarparak vakit kaybedersen yakalanırsın

0.02 Snitz Forums 2000