AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 ghost master-yardıım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
QuantuM İletim - 10/01/2004 : 13:45:42
ya arkadaşlar ben ghost master da the blair wisp projektte takıldım.sparkle la blair wispi kurtarıyorum.ama sonra darklin için gezginler i kulübeye çekmem gerekio onun için torroreyes ı blair wispi kurtardığım adaya bağlayıp fascinate gücünü kullanıyorum.ama adamalar suya girer girmez korkup kaçıyorlar .ne yapmam gerekio?lütfen yardım edin.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
AnubisSs İletim - 18/01/2004 : 16:04:34
bak o bölümde bir tane mirror hayaleti alacaksın. hani aynadaki olanlar tabi oradaki elemeanlardan bi tanesi uyuyacak onada uyku ve electric hayaleti hani hamstere benzeyen bişi varya onu bağlayacaksın. alt kata inince şaltere bağla bu arada boş durmayıp diğer elemanları korkutmaya bak. şalteri halledince koridorun sonundali şalteri indir ve hayaletleri serbest bırak. bu yazıyı ezbere yazıyorum. oyunu bitirdim ama şu anda oyuna sahip değilim umarım yardımcı olmuşumdur
QuantuM İletim - 17/01/2004 : 18:23:25
bab bağlayamamamın sebebi binanın genellinde var olan mavi tabaka olabilir mi?
thakki1 İletim - 17/01/2004 : 14:53:04
allah allah bağlaman lazım yaw , ilk önce şaltere elektirik hayaletlerinden birini bağlıyorsun, amacın hücre kalkanının bağlı olduğu ayğıtın odasındaki sıcaklığı değiştirmek, binanın dışındaki havalandırmaların olduğu yere bir inferno gücü olan hayaleti bağlıyorsun, sparkle da vardı galiba inferno, en son odanın ısısı değişince sigortaları patlatıyorsun, herhangi bir elektirik hayaletiyle yapabilirsin
QuantuM İletim - 17/01/2004 : 09:48:14
windwalkerı kurtarmam havalandırmanın yönünü değiştirmem gerekiyor. bunun için de bir elektrik hayaletini şaltere bağlamam gerekiyor.ama bağlayamıyorum.ne yapabilirim?
thakki1 İletim - 16/01/2004 : 23:57:47
oyunu epeydir oynamıyorum yapman gerekeni söylersen yardımcı olurum, bölüm adlarını zamanla unutuyor insan

0.03 Snitz Forums 2000