AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 The legend of the prophet and the assassin

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
barlik İletim - 14/01/2004 : 22:43:29
Selam.
Bu oyunu oynayan var mı? Dönüp durmaktan ve diyalog dinlemekten sıkıldım. Sanırım girmediğim oda da kalmadı. Yakında planını ezbere çizecem neredeyse. İlk bölümde, iskeleye çıkacak bir kapak buldum, açtım ama çıkamıyorum. Elimde balta ve ona sarılı bir bez, ip, anahtar ve bir kutu var. Ama bunların hiçbiri işe yaramadı. Ben ipten çok umutluydum :( Bu arada anahtarın takılabildiği bir kapı da buldum ama açılmıyor ve anahtar orada kalıyor. Oraya ne yapmak gerektiğini de bulamadım. İmdat!!
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Sanemka İletim - 02/05/2005 : 14:28:27
Selam,
bu oyunu oynayan var ama ayni yerde dönüp duruyorum bende.İp,taş,kutu,balta...var elimde kapı açılmıyor,köpeğin gösterdiği yere de çıkamıyorum.dışarıda kuyu var ama sanırım bir kova lazım onu da etkin duruma geçiremiyorum.Anahtar da kapının üzerinde kaldı acilmiyor.Bilen varsa yazsin da bari su kismi atlayayim.Basim döndü ayni yerden.Tesekkürler
barlik İletim - 15/01/2004 : 01:05:27
O köpeğe bir et parçası verdikten sonra onu izleyerek iskeleye çıkacağım noktayı buldum zaten. Çıkacağım yerdeki kapağı da açtım. Ama oraya koyacak bir merdiven gerekli sanırım ve bulamadım. İskelede bir adam var ona sesleniyorsun ama ilgilenmiyor. Orada kaldım. Kilitli kapı da muhtemelen paslı olduğu için açılmıyor. Bunların birbiri ardına çözüleceğini sanıyorum ama nasıl??

Oh be azmettim ve bitirdim oyunu. Başta bana da sıkıcı gelmişti oyun. Gereksiz bir sürü şey yapmak sıkmıştı en çok. Ama sonrası oldukça ilginç geldi. Thakki1 bence sen de tekrar dene.
Bu arada yeni mesaj atacaktım ama sanırım üst üste mesaj atılması istenmiyor. Ama böyle de tuhaf oldu. İnsanlara tekrar aynı şeyleri okutmak zorunda kaldıysam kusura bakmayın.
thakki1 İletim - 14/01/2004 : 23:09:19
o oyun beni sarmamıştı o yüzden yarım bırakmıştım ama hatırladığım kadarıyla bir köpek göreceksin onu takip et götürdüğü yerdeki eve girip birşeyler alacaksın

0.03 Snitz Forums 2000