|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| dsesen |
İletim - 26/01/2004 : 21:36:39 arkadaşlar journey le ilgilenen varsa yardım etsin daha oyunun başında takıldım ne eksik anlamadım ama bölüm geçemiyorum bir mağaranın önündeyim ama içeri giremiyorum bilen varsa yardım lütfen:( |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| stone2003 |
İletim - 27/01/2004 : 21:37:23 mrb,oyunun başında takıldınsa,kısaca ne yapman gerekiyor anlatayım;helikopter enkazının yanında kırık pal'i al.(pal:helikopterin büyük pervanesi.)onunla helikopterin kapısını aç,içerden dizüstü pc'yi,bıçağı,ipi,çantayı ve bıçakla duvarda asılı ilk yardım kutusunu al.çantayı sağ tıkla ve içindeki malzemeleri envantere çıkar.aynı şekilde ilk yardım çantasını da sağ tıkla.sonra dizüstü pc'yi tıkla ve çalıştır.bilgisayarda e-mail kutucuğunu tıkla ve s.o.s yazan kısmı tıkla ve ekranda çıkan yeşil renkteki e-mail gönder sembolünü tıkla ve s.o.s e-mailini gönder.sonra mağaranın girişine gel yine helikopter pali ile kayayı girişten temizle ve envanterdeki çakmağı önce yak sonrada onu al ve mağara girişine tıkla ve gir.....sevgiyle kal... |
| Bora Poyraz |
İletim - 26/01/2004 : 22:50:49 Başlığı daha mantıklı seçersen daha çok cevap bulabilirsin. |
|
|
|