AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Curse of Monkey İsland

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
JAZZ İletim - 06/02/2004 : 10:46:33
Taklıldığım yerler
1-lokantada ölü adamın oturduğu masada ki ''button'' nasıl alınıyor?
2-O danjer cove deki gemiye biniyorum beni atıyorlar.nasıl bineceğim
ve ayrıca bu oyunun tam çözümünü nereden bulabilirim?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
JAZZ İletim - 07/02/2004 : 10:44:26
bi sorum daha var.bu yazıda geçen ''pie pan'' ''maggost'' ve biscuit cutter''i bulamadım.nerede bu mahluklar
Bora Poyraz İletim - 07/02/2004 : 10:33:15
Valla bunu bile zor buldum.Ama bulursam tekrar buraya yazarım.
JAZZ İletim - 07/02/2004 : 09:20:03
BOra poyraz öncelikle tesekkürler.bu yazının devamı varmıdır?
Bora Poyraz İletim - 06/02/2004 : 11:21:01
Şöyle bir yazı buldum.Ben okumadım ama sen bir oku belki çözüm bulabilirsin.

Gelişen olaylardan sonra yüzüğün lanetli olduğunu anlamanızfazla uzun sürmüyor.Sahile inince yerden "glowing ember"i alın.Bataklığa gidip Murray ile konuşun ve gemiye girin. Voodoo bebeğinden "pin"i alın. Elinizdeki parayı "gumball machine"de kullanıp "gum" alın. Daha sonra yerden "paste"yi alın ve timsahın dilini çekin. Ortaya çıkan "voodoo lady" ile çıkan her yeni seçenekle konuşun. "Puerto Pollo"yo gelin ve tiyatronun solundaki kapıdan girin. "Pirate coat"u inceleyip "dandruff"u ve "glove"u alın. Masadan "magic wand"ı alıp, "magic hat"de kullanın ve kitabı alın. Sonra "worn travel trunk"ı inceleyip üzerinden "blood island sticker"ı alın. Sağa ilerleyip sahneye gelin ve "Slappy Cromwell"le özellikle blood island hakkında konuşun.
Burdan çıkıp berbere gidin. Mürettebatınızı oluşturmak için herkesle konuşun. Cutthroat Bill'e iki kere vurup yere düşen "jawbreaker"ı alın. Elinizdeki "lice"ı masadaki "comb"da kullanın ve Captain Rotthingam ayrılınca berber koltuğuna oturup Haggis ile konuşmaya başlayın. Konuşma bitince "handle"ı kullanarak kitabın üstündeki "paperweight"i alın. Haggis gidince yine "handle"ı kullanarak bu seferde tavandaki "scissors"u alın. "Mysterious" yazan yere gelin. Makasla çiçek kesin ve ardından "undergrowth"u kesince kendinizi "Sankecrossing" denilen yerde buluyorsunuz. Biraz ilerleyip yılan sizi yutunca içindeki herşeyi alın. Şimdi inventory'nizi açıp "ipecac flower"ı "pancake syrup"da bunuda yılanın başında kullanın. Sevinciniz fazla uzun sürmüyor ve kendinizi batan kumların içinde buluyorsunuz. İnventory'nizi açıp "paperweight"i "helium balloon"a bağlayın. Konuşma ikonunu kullanarak balonu üfleyin. Etrafınızdaki bitkilerden "thorn" ve "reed"i alın. İkisini birleştirip "pea-shooter"ı oluşturun. Bunuda balonu patlatmak için kullanıp burdan kurtulun.Tekrar kasabaya gelip "restaurant"a gelin. Yılandan aldığınız "reservation slip"i gösterip içeri girin. "Quiet patron"a dokunup sırtından bıçağı alın. Arkadaki çuvaldan "biscuit" alıp ısırın. Daha sonra "maggots"u alın. Bunu tavuğun üsütüne bırakıp"club card"ı alın. Son olarakta "pie pan"i ve "biscuit cutter"ı alın. "Captain Blondebeard" konuşun ve "jawbreaker"ı verin. Ardından çiğnemesi için sakız verip balon şişirdiği zaman iğne ile
patlatıp "gold tooth"u alın. Daha sonra konuşma ikonu ile bir sakızda siz çiğneyin ve bunu dişin üstünde kullanın. Yine konuşma ikonu ile balonlardan birisinin havasını alıp sakızın üstünde kullanın, sakız pencereden uçunca dışarı çıkın ve "piepan"i çamurda kullanıp altın diş'i alın. Burdan ayrılıp tiyatronun bu seferde sağında kalan yerine girin. "garsy knoll"a gelip bıçakla "sawhorse"u kesin. Daha sonra "ember on a stick"i "trail of rum"da kullanın ve BOOOM!. Berbere gidin Haggis'le konuşun ve "caber toss" yarışını kabul edin. Yarışı kazanınca yine berberdeyiz. Eldivenle Edward Van Helgen'e vurup düalloya girişin. Silah seçimi ekranında ortadaki kutuyu kapatıp arkadaki "banjo"yu seçin. Burda rakibinizin sırayla 5 banjo telinden hangilerine bastığını tespit edip sıra size geldiğinde aynı sırayla çalın. Helgen çıldırınca yerden "pistol"u alıp Helgen'in banjo'suna ateş edin. Son olarak berberde altın dişi Cutthroat Bill'e gösterince mürettebatınızı tamamlamış oluyorsunuz.
Artık bir gemiye ve haritaya ihtiyacımız var. "Cabana"ya gidip Cabana Boy'la konuşun ve ona klüp kartınızı gösterin. Plaja girmeden önce 3 tane havlu alıp bunları "ice bucket"a daldırın. Plajda yürümeye çalışın. Ayaklarınız yanınca sırayla havluları kuma serip Palido Domingo'nun yanına gelin ve konuşun. Karnının üstünden "mug"ı alıp gate'den çıkın. Kasabadaki "lemonade stand"a gelin. Adamla konuşun limonata isteyin. Elinizdeki "mug"la masadaki "mug"ı değiştirin ve tekrar limonata isteyin. Daha sonra "pitcher"ı alıp sağdaki fıçıdan "dye"la doldurun. Tekrar Cabana'ya gelin havluları alıp buz kovasına daldırın ve ıslak havluyla cabana boy'a vurun.
Çocuk ayrılınca "cooking oil"i alıp plajdaki adamın yanına gelin, karnına altı delik olan "mug"ı yerleştirin ve üsütüne diğer "mug"daki "dye"ı dökün. Palido döndüğünde sırtına yağı döküp haritayı alın. "Caber toss area"ya gelin, "biscuit cutter"ı ikinci ağaçta kullanıp "Danjer Cove"a gelin. Ağaçtan aldığınız "rubber plug"a "paste"yi sürüp bunuda kayıktaki deliğe yerleştirin. Korsan gemisine çıkıp gelişen olaylardan sonra ekmek bıçağı ile "plank"ı kesin. Tekrar gemiye çıkıp yakalanıp katran ve tüye bulandıktan sonra restorant'a gelince kendinizi "monkey ship"de buluyorsunuz. Tenceredeyken inventory'nizdeki "ventriloquism book"u inceleyin. Kitabı LeChic'de kullanıp haritayı alın. "Porthole"u açıp burdan ayrılın. Kasabaya gelip haritaya bakın ve tiyatroya gelip merdivenlerden yukarı çıkın. Numeric klavyeyi göz önüne alarak butonlara 374269961sırasıyla basın. "X" işaretini bulunca "chicken grease"ı "cannon ball"da kullanın ve sahneye gelip kürekle kazın.
Rmn İletim - 06/02/2004 : 11:02:55
orada butonu değil sanırım adamın içinde bir kart var onu alacaksın. o senin sanırım gemiye giriş kartın. oyunu oynayalı bayağı uzun süre oldu hatırladığım kadarı ile böyle olması lazım.

0.03 Snitz Forums 2000