AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Broken Sword oynayan var mı?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cheater İletim - 06/03/2004 : 08:50:36
Arkadaşlar zaten ilk başladığım zaman adamın üzerindeki emniyet kemerini çözmem 10dk. mi aldı sonra çözümlerden okumaya başladım fakat şöyle bir sorun ile karşılaştım açıklamada böyle demiş:

.......Harry'e koklatın (S), ayılınca uçağın dengesi hakkında konuşun. Harry arkaya geçip kasanın üstüne oturacak.Camdan çıkın ve videoları seyredin. işte bu camdan çıkacağım yeri bulamadım tüm camları denedim acaba bileniniz varmı?
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
aslı İletim - 06/03/2004 : 20:42:57
harry ıle konustuktan sonra ucagın arka tarafın aucagın dengesını saglamak ıcın cektıgın kutuya gıt kutuya bak sonra ınventoryde harryı bul ve S tusuna bas yanı kullan tusu sonra george harrye seslenecek ve gelıp kutunun ustune oturmasını ıstıcek ok sonra gerı don kokpıte ve bu sefer yangın tupunu elıne al ,yere bırak ısaretı cıkan yerde kullan ısaretının cıkması ıcın page up yada page downa bas ısaretler degısecek kullan ısaretı cıktıgında s e bas sımdı oldu ve ucaktan cık
cheater İletim - 06/03/2004 : 18:04:26
Ya yangın tüpnü alıyorum ama fırlatmak için bir seçenek çıkmıyor açıklamayı yazan arkadaşım (s) tuşu demiş ama s tuşuna basınca söndürücüyü yere geri bırakıyor.Control Optionslara iyice baktım ama fırlatmak için bir tuş yok aslıcım konuyu birazdaha açarsan çok sevineceğim...
aslı İletim - 06/03/2004 : 13:21:37
pılot kabınınde catlamıs olan bı pencere var yerdede yangın sondurme tupu tupu alıp camdan fırlatıcaksın

0.03 Snitz Forums 2000