|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| sggorgec |
İletim - 13/04/2004 : 12:33:50 Bu oyunlardaki herhangi bir noktada takılırsanız yardımınızdayım |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| didem |
İletim - 01/10/2004 : 02:28:00 Arkadaşlar her bilgisayarda şifre gerekiyor sanırım ama factory binasından bahsediyorsan orada barkot gibi bişi var bilgisayar ekranında işte onun resmini çekiyosun. sana şifre geliyo. |
| onurjor |
İletim - 22/09/2004 : 15:33:10 alıntı: sggorgec tarafından yazılan:
Bu oyunlardaki herhangi bir noktada takılırsanız yardımınızdayım
beyond good and evil icin yardiminizi rica ediyorum. 1) tum bilgisayarlara bir sifre gerekiyor mu yani oyundaki her bilgisayar bir sifre girilmesi icin mi konulmus 2) 3. ve 4. yarislar nerelerde yapilmakta 3) kırmızı hatlarin disina nasil cikacagim 4) fabrikaya girdim fakat demir parmakliklari kesemiyorum ve de elektrikle korunan asansor odasina giremiyorum :) yani cok kotu kitlendim biraz yardima ihtiyacim var :) |
| Assassin |
İletim - 28/04/2004 : 16:18:02 Doğru olduğu tescillenmiştir. Teşekkür. |
| sggorgec |
İletim - 26/04/2004 : 12:59:28 arkadaşın cevabı tamamen doğru
|
| scorpionfa |
İletim - 25/04/2004 : 21:35:58 Ligthhouse ya ni eve geri dön. Geri döndüğünde zaten bir demo girecek. Sonra Üst katta şifre isteyen bilgisayarı göreceksin zaten. Şifreler çantandaki Pey'j in botlarında yazıyor. İkinci şifreyi ise alt katta ki garage da bulduğun panonun arkasına gireceksin. Beluga ya bulunca o 30 incilik motoru da alabilirsin. Yani o şey howercraft için değil Beluga gemisi için... |
|
|
|