|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Mérula Alba |
İletim - 19/05/2004 : 13:15:32 oyuna yeni başladım henüz manastırdayım ve anahtarı bulmam gerek. şu büyük şamdanları yakıyorum ama elimdekini bıraktuğımda mumlar yine sönüyor.yardım edin  |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| thakki1 |
İletim - 22/05/2004 : 18:54:48 malkaya sugar candyi vereceksin, diğerini daha sonra youki için saklamalısın, eğer ikisinide verdiysen youki için yekrar fish candy al |
| Geppettous |
İletim - 21/05/2004 : 22:55:32 Kızın elinde balon görülmesi lazım birde trenin ucunda kurma aleti var onu kur böylece kömüre ihtiyacın olduğunu öğreneceksin defterinde konuşmalar oldukça bazı kelimler yerleşmesi gerekli(örnek candy)herkezle konuş bir işi yaptığında tekrar gidip konuş oyunun sonuna kadar konuşmaları ihmal etme. |
| scorpionfa |
İletim - 21/05/2004 : 22:35:12 Malka'ya şekerleri use yapmayacaksın. Onunla konuşacaksın. Konuştuğun zaman sana şeker sevdiğini söylüyor ve konuşma ekranından çıkıyorsun. Sonra şekeri ver. Balık şeklinde ki şekerleri değil, normal olanları vereceksin. Eğer yanlış yaptığında çekip gidiyorsa ve bi daha da geri gelmiyorsa oyunda ki bir hata dan dolayıdır. |
| Assassin |
İletim - 21/05/2004 : 22:29:33 Arkadaşlar ben şu Malka'ya şekerleri Use yapıyorum kıza sanki küfür etmişim gibi gidiyo dahada gelmiyo yani anahtar falan vermiyo 2 şekeride denedim ne yapacam ben. |
| thakki1 |
İletim - 19/05/2004 : 17:57:42 başrahibin odasına girdiğinde, rahibin çıktığı perdenin solunda kalan duvardaki resme(iconaya) bak, fırçayla temizlediğinde hangi mumları indirmen gerektiğini göreceksin, beyazlar indirmen gerekenler, diğerlerine dokunma , ve yerdeki büyük haçın konumuna dikkat et |
|
|
|