Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
tutku
İletim - 17/09/2004 : 11:10:15 syberia 2 oyununu sabaha kadar oynadım fakat save yapamadım.denemediğim şey kalmadı oyunu nasıl save yapacağımı söylermisiniz? lütfen yardım edin
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Mérula Alba
İletim - 13/10/2004 : 22:32:08 Tamam da takılan ben değilim zaten, Tutku takılmıştı.
didem
İletim - 09/10/2004 : 05:51:57 savina CSI dark motives şiddetle tavsiye ederim. Ben oynadım ve bitirdim. Oyunda bir dedektifsin ip uçlarını birleştirerek davayı çözüyorsun.Adventure tarzda sevebileceğin bir oyun.Bende o tarz severim.Hatta sana şöle söliim öle fazla ingilizce falanda istemiyor. Benim bu siteye bu gece songirişim birdaha uğramayı düşünmediğim için takıldığın unsurlar konusunda sana buradan yardımcı olamıyacağım.sevgilerle...
Mérula Alba
İletim - 01/10/2004 : 18:39:28Çok iyi bir oyundu. Hatta hayatımda oynadığım en iyi adventure oyunuydu. Şimdi ona benzer, içinde vurudusu kırdısı olmayan oyunlar arıyorum ama bulamıyorum. Didem sende var mı böyle oyunlar? Varsa bana gönderir misin? Bit pazarına da msj bıraktım ama kimseden ses yok. Umarım senden çıkar... Sevgilerle!
didem
İletim - 01/10/2004 : 02:29:55 oyun itina ile bitirildi yardım isteyen?:)