AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 ne bu herkes mysterious island?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
akrep_kral İletim - 04/06/2005 : 07:38:54
beyler ne bu.herkes oynuyor.oyunun konusu hakkında bilgi verinde bizde öğrenelim şu meşhur oyunu.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Falanca İletim - 07/06/2005 : 12:32:18
1.bölümü halletmişindir herhalde kızın karnını doyurduysan merdivenden çık ve 2.bölüme geçmeni engelleye kütüğün üzerine tıkla kız kütüğü itecek ve 2.bölüme geçiceksin
2.bölümde etrafa bak her şeyi topla denizin kenarına gidip denize tıkla kızı yıka su içir sonra maymunların oradaki korkuluktan aldığın bezleri denizde yıka,maymunlar sana ok atıcak karşıya geçemeyeceksin bunun için maymunlara sırtını ver dümdüz git ve oradan bir parça çamur al ve otları topla(otları bıçakla topluyosun)sonra o çamuru kırık merdivenlerin üzerinden almış olduğun kutu(sepet gibi bişey)ile birleştir.ortaya çıkan tuğlaları 1.bölümdeki ateşin üzerinde pişir ve tekrar kırık merdivinlerin oraya gel pişirdiğin tuğlaları o kırık merdivene tıkla ve onar.onardığın merdivenlerden çık ve yerdeki baltayı al.
şimdi maymunu doyurmakla uğraşacaksın,yine bir parça çamur al onu maymunun bulunduğu yerdeki tezgahtan aldığın kutu ile birleştir ve yine ortaya çıkan pişmemiş tuğlaları 1. bölüme dönüp pişir ve 1.bölüme ilk başladığın yerde yatan fok ölüsünü al o fok ölüsünü bıçıkla birleştir yağını ve derisini çıkar sonra tekrar bir parça çamur al ve maymunun yanına git.
ocağı pişmiş tuğlalarla onar sonra içine ateş yak,ateşi güçlendirmek için ocağın girişinde duran bükük birşey var onun altındaki hava torbası delik onu fokun derisi ile onar ve tekrar tıkla ocağa hava bas ateş güçlensin.
pişmemiş çamuru maymunun orada tezgahın üzerinde duran ve üzerine tıklayınca dönen şeyin üzerine bırak ve döndür sonra yaptığın tabak bardakları güçlendirdiğin ateşete pişir.
maymunun kafasına bir parça temiz bez sar ve maymuna portakal limon ne varsa yedir yaptığın kaseyle su içir.su ve bir otu karıştırarak yapıcağın ilacı içir maymun doyunca senin olacak ve maymunla limon veya portakalı birleştirip değirmenin yanındaki ağaçta sallanan maymuna gönder maymun değirmeni serbest bırakacak.
şimdi maymunu ingiliz anahtarının üzerine tıkla ki elindekinden kurtulsun.maymunu foktan çıkan yağ ile birleştir ve değirmenin içindeki borunun en tepesine tıklayıp değirmeni yağla.
maymunu tekrar ingiliz anahtarına tıklayıp elindekini bıraktır ve bıçakla birleştir.bıçaklı maymunu kozalakları aldığın yerde ağaçtan sallanan asmanın üzerine tıkla.
(istersen devamını da yazarım ama oyunun tadı kaçar diye yazmadım)msn ini kaydettim sana mesajı gelir
Soldier İletim - 06/06/2005 : 21:12:34
HeXen senin msn in var mı?Ordan da yardım edersin.Ayrıca yardımın için çok çok saol.
Falanca İletim - 06/06/2005 : 19:52:38
hani sonu kapalı yukarıya doğru çıkan bir merdiven varya o merdivenin başında kenarda bir oyuk var oraya git yerde küller var yine boşluğa sağ tıklayıp malzemeleri aç orada mercekle kuru otları ve papatya gibi olan sarı beyaz birşey var onu birleştir eğer merceği almadıysan yerini söylüyorum yengeçleri aldığın tarafa girerken başında yerlere bak bir yerinde işaret çıkıyo orayı kaz bir sandık çıkıcak onu paslı anahtarla aç içinden çıkan hasarlı teleskopuda paslı çiviyle birleştir merceği çıkar veya merceksizde yapabilirsin taşla sahildeki yarısı kuma gömülü tahta parçasına vur ucu kırılıp yere düşecek yere düşen metal parçasını taşla birleştir kıvılcım yaratıcaksın sınra o kıvılcımı tahtayla birleştir ateş yaratıcaksın o ateşide o küllerinin üzerine koy ateş yanar sonra üzerinde pişirebilirsin
Soldier İletim - 06/06/2005 : 19:23:58
Saol.Bi de ateşin nerde olduğunu söler misin?
Falanca İletim - 06/06/2005 : 17:20:45
oyunu oynarken herhengi bir yere sağ tıkla önüne başka bir pencere açılıyor o pencerede aldığın malzemeler var orda cevizin üzerine sol tıkla sonra taşın üzerine sol tıkla bu şekilde birleştir sonra yengeçi,midyeyi.. ateşe atmak için bu sefer midyenin üzerini sol tıkla sonra onu ateşin üzerini at(ateşe tıkla) elindeki şeyleri bırakmak içinde ordaki boş kutucuklardan herhangi birini seç

0.05 Snitz Forums 2000