AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 SYBERİA2 YARDIM???

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
lord_ad İletim - 05/07/2005 : 15:02:16
ya işyerinde syberia2 diye bi oyun kurduk ama burdaki çözümleri de okumamıza rağmen kıza şeker nasıl atılıyo beceremedik..12 kişiyiz hepimizde denedik olmadı
varsa bilen oynayan bize yardım etsin lütfen
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
daredevıl İletim - 25/07/2005 : 10:56:21

marketteki adamla yalnızca kapı hakkında konuşucaksın bütün konularda değil
thakki1 İletim - 12/07/2005 : 14:17:51
adventure için değil bütün oyunlar için birden fazla yerden alışveriş yapmakta fayda var, ama özellikle büyük alışveriş merkezlerinde istediğiniz oyunu biraz daha ucuza almak mümkün
Mérula Alba İletim - 12/07/2005 : 13:42:39
Evet bence de Syberia'nın birincisini mutlaka oyna. Ancak şunu söyleyeyim, ikincisine göre çok daha zor. Ben de önce ikincisini sonra ilkini oynamıştım. İlki çok çok zor gelmişti bana. Bu arada söylemeliyim ki adventure türünü bana sevdiren bu seriydi. Çok fazla oyun geçmişim yok ama şu sıralar Myst serisini oynamayı düşünüyorum. Tabii bulabilirsem. İstanbul'da olmama rağmen adventure bulma sıkıntısı çekiyorum. Bu tür, fazla tercih edilmediğinden - midir bilmiyorum - az sayıda geliyor herhalde ülkeye. Ben de bulamıyorum her istediğimi.
thakki1 İletim - 12/07/2005 : 01:52:06
ehehe adventurelar zevklidir hatta bir iki oyun hariç oynadığım tek türdür diyebiliriz ama bazen adamı fena halde sinir eder, sen birde atlantis serisini dene, yok boşver deneme , ben c64 den beri text ten tut click pointine varana kadar hepsini oynarım o oyundan uzak durmayı seçtim, neyse takıldığın yerleri sor yardımcı olalım, kolay gelsin, bu arada syberia nın ilk oyununu oynamadıysan onuda mutlaka oyna çok güzel bir oyundur, zaten oynadığın oyunla bağlantılı...
lord_ad İletim - 12/07/2005 : 00:51:32
evettttttt:-)))
sanırım eddiğin doğru yani kinizinde dediği doğru:-)) kömür makinesi çalışmıyo diye zaten bizde dokunmayalım demiştik sanırım bu yüzden oldu:-))
allahım bi şeker ne hale soktu bizi yaa..kız inat yani sane ne neleri yaptığımızdan sen şekerini al işler yürüsün değilmi ama arkadaşlar:-))
neyse sağolun yarın deneyim size bilgi veririm...

0.03 Snitz Forums 2000