|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Mérula Alba |
İletim - 23/08/2005 : 23:09:23 İkinci bölümdeyim. Kapısı kapalı alandaki kargaları ve korkuluğu hallettim. Her şeyi yaptım ancak kırmızı renkli traktör ve ahırın yanına gidemiyorum. Yol ağaç kökleriyle kapalı; ayrıca arada nehir olduğu için de gidemiyorum. Acaba benim göremediğim bir yol mu var oraya. Bu arada korkuluğun olduğu yere gitmeye çalışıyorum belki oradan bir geçiş vardır diye ama gitmiyor oraya. N'apcam şimdi ben? İmdat!... |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Mérula Alba |
İletim - 24/08/2005 : 02:23:22 Ya çözüme bakmamaya çalışmıştım ama baktım sonunda. Palyaçoyu öldürdükten sonra o alandan çıkamamam gerekiyormuş. O bölümü baştan oynamak zorunda kaldım save etmediğim için. Şimdi asıl problem 3. bölümdeki su aletinde suyu en üst seviyeye getirmem gerekiyormuş ama ne yapacağımı tam olarak anlamış değilim. Deniyorum bir şeyler ama bakalım ne olacak... |
|KRONDOR| |
İletim - 23/08/2005 : 23:24:36 Sitedeki çözümü denemiş miydin? Denemediysen: http://www.oyunsitesi.gen.tr/cozumler/cozumler.asp?oyun=sanitarium-coz |
|
|
|