AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 DELİ OLUCAM ACİL YARDIM!!! (Still Life)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
medyer İletim - 07/10/2005 : 14:46:39
SLM ARKADASLAR SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM VE BANA YARDIM ETMENİZİ İSTİYORUM .STİLL LİFE OYUNUNDA Bİ YERDE TAKILDIM VE SÖLENENLERİ AYNEN YAPIYORUM OLMUYO YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TAKILDIĞIM YER:OYUNUN2. BÖLÜMÜNDE KLİSE GİBİ Bİ YERE GİRİYORUM ORDAN KARTI FALAN ALIYORUM İLERDE HAC İŞARETİ VAR TIKLADIĞIMDA BULMACA CIKIYOR DEĞİŞİK SEMBOLLER VAR BU SEMBOLLERİ 74821536 SAYISI İLE DENKLEŞTİRMEM GEREK YAPIYORUM FAKAT OLMUYO YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 08/10/2005 : 14:37:18
http://www.oyunsitesi.com/cozumler/cozumler.asp?oyun=stilllife-coz&sayfa=1

“Old Chapel”e gidip içeri girdiğinizde cesetlerle karşılaşıyoruz. Etrafı inceleyip kulakları ağır işiten Corona ile konuşun. Masadaki cesedi inceleyebilirsiniz. Kitaplığa bakın, rafta duran ve üstünde numaralar yazan kartı alın. Saatin üstündeki rakamları dikkatli inceleyin. İlerleyip haç işareti bulunan kürsü gibi yere ulaştığımızda, bir başka bulmaca ile karşılaşıyoruz. Altta bulunan, üstünde semboller olan taşları üste, elimizdeki karttaki numaraya göre (74821536) yerleştireceğiz. Daha önce baktığımız saatte dikkat ettiyseniz, rakamların biraz değiştirildiğini veya tersten yazıldığını fark etmişsinizdir. 1, 2 ve 3 rakamlarının bariz bir şekilde tersten yazıldığı görünüyor. Artı şeklindeki işaret 4’ü, 15 gibi yazılmış işaret 5’i, saatteki 6 rakamına karşılık gelen işaret yine 6’yı, kesik kareye benzeyen işaret 7’yi ve son olarak da yatay duran ve 8’e benzer işaret de 8’i ifade ediyor. Yani bulmaca ile ilk karşılaştığınızda, alttaki taşların dizilişi 36185742 şeklinde oluyor. Karttaki numaraya göre taşları gerekli yerlere koyup kola basın.

0.03 Snitz Forums 2000