|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Tony_P@rker |
İletim - 19/02/2006 : 23:52:45 Ewt arkdaşlar hp ile ilgili bir rp oyun buldum ve bunu buraya yazıım dedim.Oyuna gelince aşaıda bilgiler var.Bu arada tekrar söliim sadece 20 tane büyü yapma hakkınız var başlayalım bakalım
İşte buradasın karanlık diyarın kapısında Karanlık diyar yüzyıllardır bilinmezlik olarak adlandırılan ve bir çok muggle ve büyücünün adını dahi bilmediği bir yerdir burada bazen büyüler ters teper bazern tutmaz Ama asıl problem burada neyin nereden geleceğini bilmiyor olmanız Bir anda kafanızdan aşağıya bir kazan dolusu asit dökülebilir yada... düz yolda yürürken birden bire kendinizi bir akramantulanın ağında sarmalanmış bit halde bulabilirsiniz!.... Yola başladın dümdüz gidiyorsun aman tanrım oda ne kocaman bir Çataliz çıktı hiç bir büyü yapamıyorsun nasıl geçeceksin şimdi bunu unutma sadece 20 büyün var ve bunları tm yol boyunca eşit olarak dağıtmalısın! Geçmek için uygun gördüğün büyüleri yada yöntemi anlat bakalım -Yeterli olup olmadığını en sonunda öğreneceksin ters yada yanlış bir harekette ölebilir yada elene bilirsin-. . . . Hadi bakalım Çatalizi atlattın bir yol ayrımına geldin şimdide tam üç yol var sağamı gideceksin yoksa solamı tai dümdüzde gidebilirsin ama buradada tehlikeler seninle beraber sağdaki yolda ilerlerden bir iri bir sfenks var dümdüz gitmeni engelleyecek olan ise Koca bir tebo neredeyse bir ifrit kadar unutma bunuda bir yolunu bularak geçmnek zorundasın tamam hadi bunuda es geçmek istiyorsundur belki o zaman sadece sol kaldı ama sola gitmek istediğini pek sanmıyorum çünkü karşında bir İfrit var! İstediğin yoılu seç ve zeka ile büyüleri birleştirerek yoluna devam et! Unutma koca yol için sadece 20 büyün var ve bu hayvanları zek ile geçebilirsin! . . . . Atlattın ...Evet bunuda atlattın bakalım şimdi neler ile karşılaşacaksın.. İlerliyor ilerliyorsun karşına atlayarak üzerinden geçmenin imkansız olduğu büyük bir hendek çıkıyor hem yüksekte hemde derin ve koyu mavi sularla dolu köprü yok...süpürge yok.. sadece zeka ve kısıtlı sayıdaki büyüler var... Ayrıca suyun içinde sinsi sinsi yüzen bir su yılanı var atlarsa sana yetişemez ama senin karşıya geçme şansın çok az ve o seni engelleyecektir klasik br su yılanı ama korkmana hiç gerek yok Karanlık diyarda pek rastlanmayacak bir olayla karşılaştın bu su yılanı normal boyunda tam 30 metre ... . . . . . Bu defada bir Grifin çıktı nasıl atlata bilirsinki bu hayvanlara yasak lanetleri kulanamazsın ve hiç biri 10 sersemletme büyüsünden azıyla sersemletilemez.Gözlerinden ateş saçarak sana bakıyor.Yolu koruduğu açık ve iride sayılabilecek bir Grifin bu!...Dikkat et üzerine saldırdı gagasına yada pençelerine çok dükkat et bi yerine deyer ise 10 cmlik bir yarık açabilir . . . . . Durmadan ilerliyorsun sağ tarafata pelin otları düzülmüş çok hoş kokular yayıyorlar [!] Ortada bir gölcük var içinde ise bir kaç tutam pelin otu dem haline gelmiş... sen ilerlemeni sürsürüyorsun Oda ne karşına bir iksir kazanı çıkıyor... ve tesadüf budurki içinde hafif hafif kaynamakta olan bir miktar su var!... "Fock fock fock...!" sesler metreler öteden duyuluyor ve insanı kendisine çekiyor...Kazana şöyle bir bakıyorsun kazanın yanında odunlar var..Kazanın altıdaki yanan odunlar sönmeye yüz tutmuş...Çiriş otları arasındaki hafif kül rengindeki ateş çok muazzam bir manzara oluşturuyor biraz ileride bir ağacın altında ise öğütmek için yapılmış araçlar var.. İşine yarayabilecek bir iksri yapımı için bir sürü malzeme varmış gibi duruyor ama gereksiz...Zencefiller rüzgarda hafif hafif dalgalanıyor aralarında gezinen minik tırtıllar insanı kendilerine hayran bırakacak seviyedeler!.... . . . . . Yoluna devam ediyorsun... . . . . Oda ne birsi saçını çekiştirmeye başlıyor. sen henüz ne olduğunu anlamadan bir başkası paçana yapışıyor paçanı çekiyor...oda ne ianılmaz bir acı kulağından kan damlamaya başladı arkanı dönüyorsun elektirik mavisi 20 cm boyunda eşek şakası sever bir hayvan! Bu nedir! Bir dolusu belki 50 tanesi üzeirne çullanıyorlar bu peri benzeri ama tam olarak peri olmayan ve kanatsız yaratıkları nasıl uzaklaştırabilirsinki etrafından!....(yaratığın adınıda yazarsan ek puan alırısn . . . . . Tebrik ederim nasıl atlattığını hala anlamış deyilim!! Çok fazlaydılar!...Mükemmel olmalısın!....Ama henüz bitmedi... Dalbatak!! Dişlerine dikat et eyer hala 20 büyünü bitirmadiysen yoluna devam et bittiyse zekanı kullan! Atlat bu çirkin şeyi!.... Ayrıca aman dikkat dalbatakla karşılaştığın bölgede sihirsel bozukluk var yaptığın büyülerden birisi -En etkili olacak olanı- geri tepecek ve sen ondan kurtulmaya çalışacaksın yada sihirsiz atlatmaya çalışacaksın!! .... . . . .. . Sona yaklaştın .. Tabi hala yaşıyorsan... Oda ne?? :O bir paldırgan mı yoksa şiddetle sana saldırıyor belliki kolay kolay kızmayan bu yaratık kızmış sonuçlarına sen katlanacak gibi duruyorsun ne yapabilirsinki!.. Çaresiz sayılırsın son büyülerini tabi kaldıysa!... Yada zekanı kullanmanın tam zamanı sana doğru koşarken boynuzundan akan sihirli ve dünyadaki her oluşumu patlatma yetisine sahip doğal iksir yada salgı hangi deyiş doğruysa... Yerlere akıyor ve her damlasında taşlar hata her patır patır ... küçük seslerle yarılıyor 10 15 cmlik yarıklar açılıyor.. hızla sana yaklaşmayı sürdürüyor.... oda ne bir danlası yoldaki bir kaya gelen salgı kayayı büyük bir gümbürtüyle patlatıyor addeta moleküllerine ayrıştırıyor!.....Ağzını sonuna kadar açmış sana doğru koşuyor!! . . . . . İşte orada... bir mağaraya giriyorsun ve ilerliyorsun .... Bir ışık demeti içinde ödülün seni bekliyor eski bir şemsiye...Kırık hatta kumaşı yırtılmış ama bu anahtarı kullanarak güvenli giriş salonuna dönebilirsin!! ve hediyeni 50 bina puanını ve 200 galleonunu alabilirsin!!...
[Unutma yanlış bir hareketinde ne yapmış olursan ol ölebilir yada sakatlanabilirsin!! şansıssızlık olupta ilk yaratıkta yanlış hamle ile sakatlandın diyelim ama sen rpni sağlam olarak devam ettiriyorsun!...O zaman sakat olan yerini kullandığın rp varsa ve önemli bir işlevde ise rpn sayılmaz ve diskalifiye olursun!... Başla bakalım Rpler ile anlat hikayeni... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Tony_P@rker |
İletim - 05/07/2006 : 11:07:31 Ben nezmn açtım bu konuyu..:))..Bende buldum ztn kendim hazırlamadım.. |
Dreamwalker |
İletim - 05/07/2006 : 11:01:33 Benim Turkcem biraz yetersiz diye dusunuyordum ama megerse Turkce Harry Potter kulturum yokmus... Merak ediyordum nedir bu cataliz filan diye :)
Buyu tarzi: Alev Silah : Ucunda, etrafina ates sacan bir kuresi olan bir asa Pelerin: Giyen kisiyi gorunmez hale getirebilir yada ates topuna donusturebilir. (Her biri bir kereye mahsus, yani 1 sefer gorunmez olabilir, bir seferde ates topu)
15 adet ates topu (fireball) buyusu yapabilecek kadar zihin gucu var.
Ayrica bohcasinda 1 adet ates yuzugu (fire nova/spiral) buyusu, 1 adet tasa donustur,1 adet yildirim cagirma, 1 reflect (geri tep) ve 1 adette "ates kurdu cagirma/summon" scroll'u var. Toplam 5 adet..
1 - Ates Kurdu cagirma scroll'u kullaniyor ve kendini ates topuna donusturerek ifritin uzerine dogru ilerliyor, ifrit ates kurdunun kendisine saldirdigini dusunerek, ates topundan yana gecerek kurtuluyor ve kurda saldiriyor. Ifrit kurdu oldurdugunde, buyucumuz coktan yolunda ilerlemis halde oluyor. (1 buyu kullanildi, pelerinin 1 ozelligi kullanildi. 18 buyu hakki kaldi)
2- Yildirim scroll'u kullanarak, su yilanini etkisiz hale getiriyor, ve onu kopru gibi kullanarak karsiya geciyor. (17 buyu hakki kaldi)
3- Gorunmez hale gecerek griffini atlatiyor. (16 buyu hakki kaldi. Pelerinin artik buyu ozelligi kalmadi.)
4- Laptop'unu kem kum... asasinindaki kureye bakarak, sihirbaz veri bankasina ulasiyor. Oradan hangi tur iksirler yapabilecegine bakiyor ve pek bir sey bulamayinca oturup bir cay demliyor. (buyuculer mekaninin cay ocaginda calistigi yillardaki tecrubesi ile, buyu kullanmiyor yani...)
5- Asasini kullanarak uzerindeki cinperilerden (pixie) kurtuluyor (asanin ucundaki ates sacan kure) ve onlar etrafindaki bir halka gibi dizilmis iken ates yuzugu buyusunu kullanarak onlari kul haline getiriyor. (15 buyu hakki kaldi) (cinperiler hayvan mi?)
6- Dalbatagin sevdigi otlari neden yanina almadigini dusunerek sinirleniyor. Sonrasinda ise uzerine reflect (geri tepme) buyusu yapiyor sonrasinda ise dalbataga ates topu atiyor. Dalbataktan geri tepen ates topu uzerindeki reflect sayesinde bir kez daha geri teperek dalbatagi yakiyor. (13 buyu kaldi)
7- Paldiran'in uzerinde tasa donustur scroll'u kullaniyor, paldiran bundan kurtulana kadar o coktan magaraya girmis icindeki eski semsiyeye ulasmis haldedir. (12 buyu kaldi)
Semsiyeyi gorunce deli oluyor ve saga sola 12 adet ates topu atiyor. (0 buyu kaldi)
Sanirim buyuleri kisitlamalisin.. Mesela deki oyunculara 10 buyu hakkin var, 2 adet fireball, 1 adet teleport falan filan gibi. Bunu cok rahatlikla bir kac teleportlada gecebilirdi birisi. Bu tur oyunlarda limit koymalisin... |
DaRkLoRd_emma |
İletim - 04/07/2006 : 16:48:38 abi güzel olmuşş... daa ... çok uzun sürer bunu yasması... :D boş vakit olursa yazacam bişiler ... :d |
EmmaFan |
İletim - 02/03/2006 : 19:24:19 offf..hiç zaman bulamadım falla:D....vazgeçtim..çok uzun iş:D |
Tony_P@rker |
İletim - 24/02/2006 : 23:00:42 Bir günde zor ztn yapmek hepsisni.Hadi bakalım..:D. |
|
|
|