|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Hasan Kahraman |
İletim - 05/07/2006 : 16:16:44 Arkadaşlar ya bu oyunda insanları rehin alabiliyormuşsun fakat ben aradım aradım bulamadın alınmıyo adamı aşağı filan itebiliyoruz ama rehin alamıyoruz ne iştir anlamadım nasıl olacağını bilen warsa anlatırsa çok sevinirim saygılar..... |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Geppettous |
İletim - 05/07/2006 : 21:26:26 Rehineden kastın ne tam anlamadım ama benim dediğim şöyle.Hiç bir hareketi sol üst ekranda görünen 3 yerde yazmadan yapamassın.Haritada sarı renkli olan birine arkadan sessizce yanaş seni farketmesin,tek elde silah olabilir.Sol üst köşede en alttakinde(pickup tuşu)human shield (canlı kalkan) yazısını görünce,sende hangi tuşsa bas adamı boyundurlukla yakalayacak,karşı tarafın ateşleri tabi adamı vuracak. |
Hasan Kahraman |
İletim - 05/07/2006 : 20:40:01 yok kardeş göstermiyo tuş filan nasıl olduğunu sen yazıwersene bana hadi be bi zahmet bulamadım... |
Geppettous |
İletim - 05/07/2006 : 20:09:04 Rehin?,ne anlamda.İlk başlangıç deneme bölümünde(tekrar buraytı oynayabilirsin)asansörden aşağı inip ışığı kapatıp sessiz yürüme ile ileride tuvalete girdiğinde arkası dönük adamı canlı siper yapmanın tuşunu anlatıyor,yani bir elinde silah bir elinde arkasından(boynundan)tutuğun adamla içeri dalıyorsun.Tabi dediğin buysa ama nasıl olsa bu oyundada,gençlerin silent assasin olma gibi bir merakı olmadığı için etrafta yine silah bol dal içeri güm ve bu sefer can iyileştirici bile vermişler.Bundan sonraki hitman,artık FPS ve serius sam gibi çıkarsa hiç şaşırmam.Konuyu biraz açtık ama okuyan diğer arkadaşlarda bir fikir edinsin;)Belki yanıldım sen bütün bölümleri silent assasin geçtin,umarım. |
|
|
|