|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
bombula |
İletim - 19/11/2007 : 17:44:54 Oyunu oynuyom su an.Baya güzel olmuş.Yanlız oyun orjinal olarak 2 tipte cıkmış.Birisi ingilizce versiyon diğeri komple türkçe.Komple türkçe derken yama fln değil konuşmalara kadar türkçe.Orj ing ver. 79.90 ama türk ver. 49.90... cevat yerli özellikle türk oyuncusu de rahat oyun oynasın diye böle bi işe giriştiklerini sölemiş.Yanlız oyun biraz küfürlü :) Ya elemanların türkçe birbirleri ile konuşması fln baya hosuma gitti.Oyunda güzel.sistem gereksinimlerini aşaa yazıyom (Bunlar minimum sistem ihtiyaçları): vista grubu.. Xp grubu -3,2 ghz -2,8 ghz.. amd +2800 -1,5gb ram -1 GB Ram -12 Gb hdd boşluk (oha demeyin) -256Mb ekran kartı
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
wolverine |
İletim - 19/12/2007 : 17:40:34 O Collecter's Edition olmalı İngilizce paketi yani. Normal Türkçe versiyonun 50 ytl. |
BLACKBARON |
İletim - 19/12/2007 : 17:11:34 Öncelikle Crysis'i full ayarda oynamak için taş gibi bilgisayarın olması lazım.Oyuna az para veriyor olsakta diğer oyunlardan şimdi bilgisayar değiştirmem Crysis için bile.
Crysis'e her para değer ama nedense Bursa-Carrefour'daki Bimeks'te 70 küsür milyon.Nasıl oluyor böyle? |
balçar |
İletim - 04/12/2007 : 16:20:33 x |
fatih52 |
İletim - 03/12/2007 : 22:35:16 Cod4 multi'si hakikaten çok deli olmuş. Sabah 7'de kalkmam gerekiyor ama gece 2/3'lere kadar bırakmıyor :) Rütbe olayı falan var, rütbelere göre silah falan alıyorsun süper olmuş. |
bombula |
İletim - 03/12/2007 : 17:30:13 ya oyun ucuz olsa zati korsan fln kalmaz.Korsan oyunlar 10 kaat. orj 40-50 kaat değermi sizce .... Hem artık oyuncular gelişti.Singleplayer sarmıyor zayıf geliyor npc ler.Artık multide gerçek oyuncularla kapışmak istiyor.Buda korsan oyunlarda mimkin deel.Bknz cs:source crysis COD4...hele cod4 deli olacak henüz orj almadım ama. İnternet hızımızın yükselmeside diğer ülkelerdeki oyuncularlada kapışmamızı sağladı.Çok iyi oyuncular var yurt dışında.Onlarla oynamak tecrübe ve yetenek puanlarımızı yükseltiyor :) Bi nevi bileyliyor bizi.... |
|
|
|