|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Geforce |
İletim - 03/05/2006 : 10:35:10 Evet yöneticilerden en azından konu olarak izin aldık..Evet satranç severler bilginizi,sorularınızı ve düşüncelerinizi buraya yazabilirsiniz. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Geforce |
İletim - 04/05/2006 : 16:23:29 alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
1 saat dedim, dikkatli okuyun. Hamle kısıtlaması yok, genel süre var. İsterseniz Federasyonun kurallarını da uygularız ama kendi aramızda kanımca gerek yok.
Pardon,okudum. |
HASSOOO |
İletim - 04/05/2006 : 14:52:23 1 saat dedim, dikkatli okuyun. Hamle kısıtlaması yok, genel süre var. İsterseniz Federasyonun kurallarını da uygularız ama kendi aramızda kanımca gerek yok. |
Geforce |
İletim - 04/05/2006 : 14:16:47 10 dk'den az olmasın daha,en azından. |
ultramert |
İletim - 04/05/2006 : 14:10:46 iyi de "geforce" süre olması daha iyi karşımızdakinin hamlelerini saatlerce bekleyecek değiliz heralde,bütün santranç turnuvaları saatli yapılıyor bizde yapacaksak belli bir düzen içinde yapalım |
Geforce |
İletim - 04/05/2006 : 13:57:09 alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Yahoo'yu öneririm. 3. şahısların izleme imkanı da oluyor. Başka önerileri olan varsa da buyursun, Scorpion hocam haklı :) Kural olarak geleneksel kurallara uymak yerine şöyle bir şey öneriyorum, isterseniz klasik kuralları uygularız:
Süre: Her oyuncu için 1 saat Mat 2 puan, pat 1 puan Süresi biten oyuncu kaybeder Taş sayısı puan getirmiyor 3'er maçlık elemeler olur, 2 galibiyet turu geçer (pat olursa maç sayısı uzar haliyle, 4 maçta da kazanan olmazsa 5. maçta taş puanlarına bakılır)
Böyle biraz uzun olacak fakat en adil ve zevkli oyun türü bu kanımca. Rakibi daha iyi tanırsınız. Rakip isterse turnuvadan çekilir, o zaman diğer taraf tur atlamış sayılır. Maça gelmeyen rakip yenik sayılır. Maçlar 2-3 gün önceden kararlaştırılır ise izlemek isteyenlerin de gelmesi sağlanır, böylece diğer rakipler hakkında fikir sahibi olursunuz.
süre olmasa süre olduğunda ben tedirgin oluyorum. |
|
|
|