|
Yazar |
Konu  |
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 03/05/2006 : 10:35:10
|
Evet yöneticilerden en azından konu olarak izin aldık..Evet satranç severler bilginizi,sorularınızı ve düşüncelerinizi buraya yazabilirsiniz. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli
Germany
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 11:17:21
|
Satrancı 11 yaşımdan beri oynarım , güzel ama fazlası beyne zarar. |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 13:08:32
|
yorumum: satranç süperr bişey.beyin gerektiriyo. |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 14:50:45
|
9 yıl fln oldu başlayalı ama karşıdaki oynamayınca oldukça sıkıcı |
 |
|
ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli
Germany
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 14:56:53
|
alıntı: ArcHAng3L tarafından yazılan:
9 yıl fln oldu başlayalı ama karşıdaki oynamayınca oldukça sıkıcı
beraber mynettte oynıyalım   |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 15:54:51
|
Belli zamanlarda toplanıp maçlar yapalım. Şimdi kimler niyetli, en baştan onu bir belirleyelim. OyunSitesi santranç turnuvası yapsak (online) kimler katılır?
Not: İstek artınca yeni konu açar oradan devam ederiz turnuva tartışmasına. Katılırken şunları iyi düşünün:
1- Turnuva zamanı mutlaka ONLINE olmanız gerekecek. 2- Maçın durumuna göre bir - bir buçuk saat oynamanız gerekebilecek |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|