|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ShiLMyrO |
İletim - 18/04/2008 : 15:38:20 Arkadaşlar çoğumuz bazı spor dallarına aşık denecek kadar bağlıyız.Hayat yaşamımızda bunların çok önemli yerleri var peki siz bir spor dalını nasıl sevdiniz?Yani herhangibir spora ilginiz ilk ne zaman başladı ve ne ilginizi çekti? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
iso_demiro |
İletim - 20/04/2008 : 11:29:58 futbol 2.sınıftan beri.Okuldan erdeğe giderken futbol okulu ilanınıgördüm başvurduk 3.sınıfta süper oynuyodum ama maddi durumlar yüzünden 4.sınıfın sonunda bırakmak zorunda kaldım |
umutcanuğuz |
İletim - 20/04/2008 : 08:49:10 Bizim okul il genelinde maçlarda futbol ve basketbolda istediğini hiç alamadığından yarışmalara hentbol dalında katılırdı; ki ben başlamadan önce bile 8,9 yıllık bi hentbol tarihi olan bir okul. 3. sınıfta başladığımda ''orta oyunkurucu'' dediğimiz bölgede oynardım. İlk kupam 4. sınıfta Antalya 3.lüğü olmuştur. Ama daha önemli yerlere de gelsem 5. sınıfta Antalya 1., Akdeniz 2. olup son finallere kalamamız çok üzmüştü beni. Bunun dışında 6. sınıfta bi ameliyat geçirdim ve 6-7-8.sınıflar yıldız oyuncular seviyesi diye geçer ve biz 6. sınıftayken 8.sınıf olan abilerimiz vardı ve o sene pek forma şansı bulamıyorduk. Hiç unutamadığım, ameliyat olduğum için gidemediğim Kastamnonu gruplarında Türkiye 1.liği ve altın madalyayla dönmüşlerdi. Gerçi benim yaş grubumdan 3 kişi gitmiştir sadece ama ameliyat olmasam yedek yedek bi altın madalya da benim olacaktı. 7. ve 8. sınıflarda artık 3-4-5-6 beraber giden belli başlı kadromuz dağılmaya yerine adam bulunamadığından 4.,5. sınıf çocuklar oynatılmaya başlanmıştı. Antalya 2.liği bile bi başarıydı o sene. Hentbol artık oynamıyorum ama böyle de bırakmak istemezdim dediğim bi anım var. 8. sınıfa geldiğimde il karmaları Türkiye genelinde yarışacaktı Antalya il karmasına seçildim. Ama aklımda o sene Antalya'daki 1.lik kimin olacak ve il dışına maçlara hangi okul gidecek sorusu vardı. Neyse il karmalarından bi başarı çıkmayınca bi yandan OKS hazırlıkları bi yandan hentbol antrenmanları bi yandan hâlâ eksik mevkiye düzgün bi adam bulma telaşı. Düşünebiliyor musunuz daha önce bu sporu oynamamış birisine önemli bi mevkide ilk 7 kişilik kadroda yer veriyorsunuz ve Antalya 1.liği iddianız var. Ve berbat bi son... Finalde ezeli rakibimize son dakikasına 1 sayı önde girerek 1 sayı farkla yenildik. 26-25....
İşte o zaman son hücumu yaparken farkettim son şutu kullanmaya ne hevesim vardı artık ne de okulumun 15 yıllık ekolünü korumaya niyeti. Biz yenildik, bizden sonra da o okulda hentbol sadece eğlence aracı oldu. Eski Antalya'da kime sorsan ''Hentbol?'' diye gösterilen okul 5 sene sonra unutulup gider.
Ha ne mi oldu ben bu sayede vücudumu geliştirdim, diğer birçok spora kondisyon takviyesiyle başlıyorum. Ve en önemlisi çok yer gezdim: Sakarya, Konya, Burdur, Ankara...
---------------- Sanırım çok karışık ve anlaşılmaz yazdım kusura bakmayın. |
TheBodyGuard |
İletim - 19/04/2008 : 12:28:04 Futbol...
Futbolun kendimi bildim bileli hayatımda hep önemli yeri olmuştur. Futbol artık bir tutku değil yaşam felsefesi olmuştur benim için.
Gerek takip etmek gerekse oynamak benim için mükemmel bir zevktir. Futbolla ilgilenmeye başladığımda henüz 4-5 yaşlarındaydım. Daha 4 yaşındayken babamın aldığı Del Piero forması benim ilk formam olmuştur. O forma hala dolabımdadır ve her baktığımda duygulandırır beni. Şu anda hemen hemen tüm Avrupa ligleri ve bazı Güney Amerika liglerini takip ederim. Ayrıca holiganlık derecesinde Beşiktaş'lıyımdır. Beşiktaş benim herşeyimdir.
Takip etmek kadar futbol oynamak da bambaşka bir zevktir. Hergün okul çıkışları okul bahçesinde 1-2 saat kadar maç yapmadan rahat edemem ve tabiki haftada bir halı saha maçı olmadan da. Kendimi futbol oynamak için çok yetenekli bulmuyorum. Ama arkadaşlarımın dediği kadarıyla forvet arkası benim mevkiimmiş. Uzaktan şutlarımın ve defansın arkasına attığım ara paslarımın etkili olduğunu söyleyebilirim. |
CRAYZZY |
İletim - 18/04/2008 : 23:01:20 Biliyorum garip gelicek ama KickBox.:) 7 yaşında başladığım KickBox'a lisede de devam ettim.Bir çok şampiyonluğum ve kupam var. 13 yaşlarındayken KickBox yüzünden gelişmiş olan vücudum(kas yapım) bana çok yardımcı oldu.Futbolda omzuz omuza da kimse yenemez basketbolda içeri yüklenirken kimse durduramaz oldu.Ancak basketbolda çok başarılı olamadım boyum çok uzun sayılmazdı 14 yaşında 1.75 filandım arkadaşlaımın 1.80-1.90 olduğu düşünülürse aralarında kısa kalıyordum.KickBox nefesimi ve kondisyonu geliştirdiği için şehir maratonlarına ve bisiklet yarışlarına katıldım iyi dereceler aldım.Yanı sıra zinde kaldığım için derslerimde de başarılı oldum. Yani KickBox hayatımda önemli bir yere sahip.
|
FearOfThEDarK |
İletim - 18/04/2008 : 22:54:23 bende futbol oynuyorum ama hep 10 numara dediğimiz yerde oynardım arkadaşlarda çok sert oynarlardı biraz yıldım diyebilirim |
|
|
|