AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Spor sevdalıları..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 18/04/2008 :  15:38:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar çoğumuz bazı spor dallarına aşık denecek kadar bağlıyız.Hayat yaşamımızda bunların çok önemli yerleri var peki siz bir spor dalını nasıl sevdiniz?Yani herhangibir spora ilginiz ilk ne zaman başladı ve ne ilginizi çekti?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 18/04/2008 :  15:53:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Basketbol...

5. sınıftayken yaşıtlarıma göre oldukça uzundum bedenci baskete başla dedi benim klübüm var dedi orda oyna dedi. Bir başladım daha bırakamadım. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 18/04/2008 :  18:40:59  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende basketbol oynuyorum 14 yaşında 1.75 boyum var o nedenle uygun yani 8 yaşında başladım

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 18/04/2008 :  19:22:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Basketbol..2.sınıftan beri..

Önce futbola başlamıştım, boyum uzun olduğu için beni hep bndn yaşça büyüklerle oynatırlardı ben de oynayamazdım, bıraktım..Sonra okulda basket açılmıştı yeni.. Babamlar sen bunu da bırakırsın dedi, yok bu sefer bırakmıcam dedim, bırakmadım da :) .. 17 yaşındayım boy 1.87 forvet mevkiinde oynuyorum.. :)
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 18/04/2008 :  21:27:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Futbol 6. sınıftan beri...
İlk olarak spora başladığımda yaşıtlarıma göre fazla iyi değildim hatta fazlaca güçsüzdüm genelde kaleci olurdum çünkü boyum yaşıma göre uzun sayılırdı. Sonra kaleciliğimi çok geliştirdim 7. ve 8. sınıfta sınıf takımımın değişilmez kalecisi oldum hatta 8. sınıfta ilk okul kupamı takımımla kaldırdım.
8. sınıfın sonlarına doğru bendeki fizik üstünlüğü iyice dikkat çekici hale ulaştı mevkimi stopere kaydırdım bu mevkide de başarılı oldum kaleci reflexlerimi zamanında çok geliştirdiğim için birebirde çok fazla top geçirmezdim.
Lisede ise takım oyunu yönümün geliştiğini görünce defansif ortasahada oynamaya başladım ve burda kendimi buldum diyebilirim. Enerjik ve hiç yılmadan oynayadığım agresif futbol tarzımla çoğu kişinin beğenisini ve takdirini topladım. Ve inşallah bu sene takımımla birlikte 2. okul kupamı kaldırıcam buna inanıyorum.

Saygılar...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 18/04/2008 :  22:26:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Futbolun yeri hayatimda hep baska olmustur .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000