AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Stronghold
 Stronghold Legends FireFly Studios çok batırmış

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ComPaNy İletim - 20/12/2006 : 12:43:40
Stronghold 1 çok oynadım hele crusder hala oynuyorum Stronghold 2 yükledim ama oyun donuyodu oynamadım Stronghold Legends çıktı yükledim donma yapmıyor ama çok gerçekci ve çok zor ama yinede Stronghold Legends serinin en iyilerinden hele Stronghold 2 ye bedel almasına değer bide 3 cd yapmışlar
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
şazoş İletim - 06/03/2007 : 21:19:53
stronghol crusader oynadım güzel ama grafik çok kötü sen empire earth oyna en iyisi.aslında legenste güzel.bendede öyle oluyor dediğim gibiempire earth 2 oyna
elemental İletim - 22/12/2006 : 19:09:00
Sen şimdi Stronghold Legends ı beğendinmi beğenmedin mi onu da anlayamadık ya neyse ben bütün seriyi oynadım Legends dısında seri ilerledikçe detaylarda artıyo ve zahmette artıyo benım en çok sevdiğim crusader olmuştu çok hoşuma gidiyo hala da oynarım :D
falamir İletim - 21/12/2006 : 20:06:44
Konunun başlığına bakan içine girince Firefly Studios'a verip veriştirdiğini, böyle oyun yapanlara başkalarının daha beter oyunlar yapmasını istediğini sanır ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur. Kendimizle çelişmişiz.

0.02 Snitz Forums 2000