AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Stronghold
 Stronghold Legends FireFly Studios çok batırmış
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ComPaNy
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 20/12/2006 :  12:43:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Stronghold 1 çok oynadım hele crusder hala oynuyorum Stronghold 2 yükledim ama oyun donuyodu oynamadım Stronghold Legends çıktı yükledim donma yapmıyor ama çok gerçekci ve çok zor ama yinede Stronghold Legends serinin en iyilerinden hele Stronghold 2 ye bedel almasına değer bide 3 cd yapmışlar

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 21/12/2006 :  20:06:44  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Konunun başlığına bakan içine girince Firefly Studios'a verip veriştirdiğini, böyle oyun yapanlara başkalarının daha beter oyunlar yapmasını istediğini sanır ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur. Kendimizle çelişmişiz.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 22/12/2006 :  19:09:00  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen şimdi Stronghold Legends ı beğendinmi beğenmedin mi onu da anlayamadık ya neyse ben bütün seriyi oynadım Legends dısında seri ilerledikçe detaylarda artıyo ve zahmette artıyo benım en çok sevdiğim crusader olmuştu çok hoşuma gidiyo hala da oynarım :D
Sayfanın En Üstüne Git

şazoş
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 06/03/2007 :  21:19:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
stronghol crusader oynadım güzel ama grafik çok kötü sen empire earth oyna en iyisi.aslında legenste güzel.bendede öyle oluyor dediğim gibiempire earth 2 oyna

yes
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000