|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
|KRONDOR| |
İletim - 01/02/2007 : 02:26:49 www.fallensword.com
Browser üzerinden oynanan bir RPG oyunu; ama tarzı alışık olduğumuz oyunlara göre biraz farklı. Günde 1-2 saatinizi ayırmanız yeterli olacaktır. Üye olanları, OyunSitesi guildimize bekleriz :) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
barboros |
İletim - 18/11/2008 : 14:04:25 Görevleri yapmak için destek forumlarına girdim oldukça faydası oldu .Oyundaki Türk oyuncular ise hiçbir yardımları olmadı..Türk klanlar KIYAMET..OTTOMAN gibiler 100 seviye yukarısını almıyor..Elin gavuru dedkleri loncalar kucak açarken bunlar bir afra bir tafra içindeler sanki o oyun onların.. - 100 seviye yukarısını almıyor- yanliş yazmışım - 100 seviye aşağıdaki-oyuncuları yazacaktım..
Zaten acemilik var birde Lisan zorluğu..Yap alt lonca acemileri topla destek ver içlerinden iyi olanları al üst loncaya ...Yok böyle bir düşünce..Ama multi yapanlar oyunda anında yükseliyor..Bir kişiye saldırdım görev icabı PvP gerekiyordu adamın 4 multisi varmış ve hepsinin tadına baktık ..yardım edecek olmayınca el oğlu dövüp dövüp gidiyor :)) |
barboros |
İletim - 18/11/2008 : 13:59:32 üstad sizler lonca kurmuş ve bu oyunu belli bir düzeye kadar oynjamış kişilersiniz.. Ben FSP için abuksabuk perfspot diye bir dating sitesine bile üye oldum.Kendi forum siteme reklam ve yönlendirme ilanları aldım.Ref numaramdan üye gelmedi henüz .Ama hala FSp yollamadılar..Kastım 25 seviye oldum..Açıkarttırma evinde FSp ile eşya satmak istedim millet ( kendi arkadaşlarından herhalde ) 30-50 FSP ye eşya satın alıyorken benim 1 FSP ye sattığım görev eşyasına dönüp bakmıyorlar oysa aynı eşyayı 1 FSP ye satıyorum..Ama bizimkiler sadece laf üretiyorlar.. Destek olmaya gelince hep köstek hep köstek..Adam avatarını değiştir diye tavsiyede bulunuyor ama elindeki düşük seviyedeki eşyayı vereyim demiyor..işte böyle bir oyuncu bizimkiler... |
Palad1n |
İletim - 12/11/2008 : 23:00:18 Uluslararası guildler genelde oynamayı bilen insanları barındırdığı için onlardan yardım gelmesi doğaldır. Sadece fallen swordda yok bu olay >> |
barboros |
İletim - 12/11/2008 : 17:48:34 ben varım ya :))..19 seviye oldum 20 seviye olmadan lonca kurulmuyor (ama bazı 13 veya 9 seviyeler lonca kurmuş)..Ben de lonca kurmak istesem ne tavsiye edersiniz ?
*-FSP almadan lonca kurmak saçmalıkmıdır? *-Lonca rank seviyesi oyuncuya etki edermi?(loncada iken tek vuruşla öldürdüğüm yaratıkları loncadan çıkınca öldüremiyordum) *-Görevleri yapmak için destek forumlarına girdim oldukça faydası oldu .Oyundaki Türk oyuncular ise hiçbir yardımları olmadı..Türk klanlar KIYAMET..OTTOMAN gibiler 100 seviye yukarısını almıyor..Elin gavuru dedkleri loncalar kucak açarken bunlar bir afra bir tafra içindeler sanki o oyun onların..
|
Palad1n |
İletim - 09/11/2008 : 23:52:44 Oynayan kalmadı çünkü >> |
|
|
|