Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
d_r_a_c_u_l_a
İletim - 30/06/2005 : 10:14:59 Arkadaşlar oyun güzel ogame gibi ama bana göre daha anlaşılacak şekilde size oyunu tanıtmak istiyorum.... 1)Çete kurabiliyorsun..... 2)Çete arayıp ona üye olabiliyosun..... 3)Hırsızlık yapıp para kazanabiliyorsun..... 4)Ama bunları yapabilmen için turunun olması gerekiyor..... NOT:(tur senin herşeyin o olmadığı sürece hiç bişii yapamazsın mesala hırsızlık, baskın, saldırma, adam üretme, eşya üretme gibi şeyleri yapman imkansız) 5)Gidip istediğin birisine saldırabilirsin ama seninle aynı şehirde olması gerekir..... 6)Markete gidip mafyaların mutluluğu için rakı, hırsızların mutluluğu için sigara ve gondol + bi de ilaç alıyorsunuz tabiii ki mafyalara silah alıyorsunuz araçlardan:MOTOSİKLET, BMW,HUMMER alabiliyorsunuz HERKEZİ ÇETEME BEKLERİM ÇETEMİN ADI BaBaLaR DIR...........adres http://kvgame.com
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
tarık05
İletim - 30/09/2007 : 11:38:08 kardeş tıklıom abuk subuk seyler cıkıo oyun cıkmıo