AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Sacred'da en iyi karakter hangisi??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HASS000 İletim - 25/07/2006 : 23:01:00
BenCe seRapHim, siZce?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
love_mage43 İletim - 16/08/2006 : 19:58:19
ewet gerçekten çok teşekür ederim iki oyunuda düşünücem tekrar saol
shadowwalker İletim - 16/08/2006 : 15:54:00
şimdi tam hatırlamıyorum ancak 6 karakter normal sacred'da (seraphim, gladiator, mage, dark elf, wood elf, vampiress unuttuğum olabilir belki) +2 karakter sacred underground (expentitionu) da olmak üzere oldukça karakter çeşidi var. titan quest'te ise oyun başında erkek, bayan seçimi harici birşet seçememekle beraber ilk levelde (hunting, rogue, spirit, warfere, defense, nature, storm, earth) sekiz masteryden birini seçiyorsun sekizinci leveldede ikinci masteryni seçiyorsun böylece (yanılmıyorsam) 29 classtan birini kendine seçmiş oluyorsun. her iki oyununda diabloya göre artıları eksileri var yani karşına diablo 3 çıkacak gibi bekleme ama her ikiside bu tür içinde gerçekten iyi oyunlar. şahsi oyum titandan yana yanlız sacred beni bir süre oynadıktan sonra baymıştı titan questte 65. level max. üçüncü zorluk derecesini bitirdiğinde 60. levele yaklaşmış oluyorsun yani üç zorluk derecesinide bitirsen bile karakter gelişimi için oynamaya devam etmek mümkün (bu arada son zorluk derecesi hakketen zor) titanda kıl olduğum tek şey kaç defa öldüğünün raporunun tutulması... insan o sayfaya baktımıydı bir acaip hissediyor :P bide her iki oyundada eşya bolluğu var sürekli bişeyler düşüyor düşmanlardan. teorik olarak güzel olsada her saat başı 100 kadar büyülü eşya 5 - 10 tane unique veya rare item düşmesi adamı bir süre sonra sıkıyor. yinede her zaman daha iyisi daha ilerde var çok büyük bir sorun oluşturmyor bu durum... vesselam iki oyunda tavsiye edilir ancak çok büyük beklentilerle alma oyunları şüpheli yaklaş böylece hoşuna gitmeyen taraflarını oyundan sıkılmadan ilerde görmezden gelebilirsin. oyunların yamalarını yapmayı ihmal etme diabloda yamalar oyunu sürekli daha iyi yapmaya yönelikken ne yazikki bu oyunlarda daha çok hataları kapatmaya yönelik yamalar ve abuk bir şekilde bir yerde tıkılı kalmak oyunun tadından çok şey götürüyor. sanırım sorduğun herşeye cevap vermiş oldum?
love_mage43 İletim - 16/08/2006 : 10:08:32
aaa arkadaş lar yukardaki mesajı yanlış yazmışım yani bi kaç kelimeyi atlamışım kimse salağa bak nasıl yazı yazmış gibi felan dalgaya almasın hata bunu gören yukardakını okumasın kendimden utandım neyse soruya giriyim ben diablo nun hastasıyom eğer öyleyse kesin alırım ama mesela ondada bir kaç çar gibi bi seçeneğim olacak mı biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim
love_mage43 İletim - 16/08/2006 : 10:05:24
ya bayadaır site ye uğramıyoru inşalah görürsün benim bu msj diablonun hastasıyım ben 2 defa bitirdim diablo 2 yi ya öyleyse hayata kaçırmam bu oyunu cvabını beklorum
shadowwalker İletim - 15/08/2006 : 18:51:20
Diablo oynamışmıydın mage? Hemen hemen aynı mantık bir oyun. kısaca kes biç parçala level yap,eşya topla şeklinde gidiyor oyun. Konu filan fena değil ama oynarken zaten konuyla çok fazla bir alakan olmuyor :P bazen girdiğin yerlerden çıkamamak gibi bir sorun var oyunda :S yamalarla filan büyük bir kısmı halledilmişsede en son baktığımda halen bazı sorunlar vardı... beta testi uzun tutmadan oyunu piyasaya sürünce olan bu işte. neyse oyun fena değil action/rpg seviyorsan al oyna. en son çıkan "titan quest" var onuda tavsiye ederim oyun süresi uzun olup bir süre sonra kes biçten sıkılabilirsin ama eğer bu oyunlar sararsa genelde normal insan hayat kavramını çarpıtıp yeme, içme, okul, iş, arkadaş gibi ortamların göçmesine sebebiyet verebilir ;)

0.03 Snitz Forums 2000