AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Sacred'da en iyi karakter hangisi??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 25/07/2006 :  23:01:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BenCe seRapHim, siZce?

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/07/2006 :  10:46:18  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiçbiri, Seraphim'in Gladiator'den daha güzel savaşmasının mantığını anlamıyorum..

Boşver sen o oyunu Titan Quest çıktı bak çok güzel oyun gel ona bırak Sacred'i :)).
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 05/08/2006 :  01:55:12  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
HASSOOO
Bana Sacred deme. Zaten senin yüzünden bıraktım o oyunu :). Yok ejderhaymış yok bilmemneymiş :).

Genel
Benim favorim Dark Elf ama zaten hangisini daha iyi kullanabilirseniz o sizin için en iyisi olur.
Sayfanın En Üstüne Git

love_mage43
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 13/08/2006 :  22:33:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar bu oyun nasıl bişi bi açıklayın lütfen merek etim alıcam eğer iyiyse

Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 15/08/2006 :  18:51:20  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo oynamışmıydın mage? Hemen hemen aynı mantık bir oyun. kısaca kes biç parçala level yap,eşya topla şeklinde gidiyor oyun. Konu filan fena değil ama oynarken zaten konuyla çok fazla bir alakan olmuyor :P bazen girdiğin yerlerden çıkamamak gibi bir sorun var oyunda :S yamalarla filan büyük bir kısmı halledilmişsede en son baktığımda halen bazı sorunlar vardı... beta testi uzun tutmadan oyunu piyasaya sürünce olan bu işte. neyse oyun fena değil action/rpg seviyorsan al oyna. en son çıkan "titan quest" var onuda tavsiye ederim oyun süresi uzun olup bir süre sonra kes biçten sıkılabilirsin ama eğer bu oyunlar sararsa genelde normal insan hayat kavramını çarpıtıp yeme, içme, okul, iş, arkadaş gibi ortamların göçmesine sebebiyet verebilir ;)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

love_mage43
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 16/08/2006 :  10:05:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bayadaır site ye uğramıyoru inşalah görürsün benim bu msj diablonun hastasıyım ben 2 defa bitirdim diablo 2 yi ya öyleyse hayata kaçırmam bu oyunu cvabını beklorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000