AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Dungeon siege

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sezar İletim - 19/06/2003 : 10:08:52
Eğer bilen varsa internetten yapalım derim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
dieangel İletim - 25/04/2004 : 09:09:53
ona bakarsan bencede dungeonun level atlama skil yükselmesi çok daha mantıklı hatalımı düşünüyorum
Cenghis Khan İletim - 18/02/2004 : 16:34:57
Bence Dungeon Siege ya da Diablo FRP degil Action tarz1nda oyunlar bu yüzden Fantasy Role Playing yerine Fantasy Action Playing olarak adland1r1lmalar1 daha mant1kl1.Yapt1g1n tek sey önüne geleni dogramak yanl1s anlas1lmas1n soylediklerim FAP tarz1n1 sevmedigim anlam1na gelmiyor ama bir Daggerfall,bir Morrowind ya da her ne kadar biraz actiona kaçsa da bir NWN kadar sevmiyorum ve ben bu tarza Diabloyla baslam1s biriyim.

Bence Dungeon Siege igrenc bir oyun.Tamam yük tas1mas1 için kat1r eklenmesi, raise of dead gibi büyüler fena degil ama Zap gibi çok salak hiç bir ise yaramayan büyüler var.Ayr1ca vatandaslar boyuna kosuyor hiç yürümüyorlar ve yorulmuyorlar fatigue diye bir sey yok sonra bin tane adam öldürüyorsun k1l1c1na hiç bir sey olmuyor bir yamulma bile yok o grafiklerle bu saçma özellikler tezat.Bir kere oyunda Role Playing diye bir sey yok kars1last1g1n herkes boyuna konusuyor sen de dut yemis bülbül gibi dinliyorsun ne derlerse köle gibi yapiyorsun seçim sansin yok.Hikaye cok salak hiç çiftçi bir adam tarla sürerken bir anda 500 tane orcu 1000 tane dev böcegi örümcegi falan öldürebilir mi training diye bir sey var yahu!Diabloyu taklit etmisler ama t1rnag1n1n kiri bile olamaz.Bir de utanmadan oyunun devam1n1 ç1kar1yorlarm1s piskin herifler.Bence Microsoft Gamepad ve Joystick piyasas1ndan çekildigi gibi FAP tarz1ndan da çekilmeli FRP'ye dadanmay1 akl1ndan bile geçirmemeli rezil oluyorlar.Bence Dungeon Siege FAP dünyas1n1n en berbat oyunu.Zaten o dagdaki buzdan örümcekleri falan öldürdükten sonra yeni adam1 partyme almak için partymdeki adamlardan birini ç1karmam istenince kustum ve b1rakt1m 1 senedir de elimi sürmüyorum satabilirsem satacag1m.

AstYaNaX İletim - 15/01/2004 : 13:24:38
ben bu oyunu multi olarak oynamak istiyoeum ama korsan olduğu için bir sorun çıkıyo netten bir parça bile indirdik ama genede çözemedik.. bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen biri varmı yaa
falamir İletim - 15/07/2003 : 23:02:34
insanlar yazsınlar ama kurallarıyla yazsınlar diye. On tane cümleyi on ayrı msj da yazmak iyi midir? Değildir, o yüzden msj larda edit denen bir fonksiyon var ki aklımıza gelen değişiklikleri msj ı editleyerek ekleyebilelim...
tolgasunay İletim - 15/07/2003 : 22:20:48
allah allah neden ya insanlar yazsın diye kurulmazmı bu farum olayı tuhaf yani yöneticiler

0.02 Snitz Forums 2000