AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Dungeon siege
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

sezar
Üye

Turkey
İleti 229

İletim - 19/06/2003 :  10:08:52  Bilgileri Göster  sezar için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer bilen varsa internetten yapalım derim

Ben herkesin içinde tekim
tek olduğum sürece zafer benim çünkü ben beşiktaşlıyım

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/06/2003 :  16:22:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne yapacaksın biraz açıklık getirde bizde ona göre yorum yapalım...
Sayfanın En Üstüne Git

sezar
Üye

Turkey
İleti 229

İletim - 20/06/2003 :  20:47:21  Bilgileri Göster  sezar için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dungeon siege oynayalım diorum

Ben herkesin içinde tekim
tek olduğum sürece zafer benim çünkü ben beşiktaşlıyım
Sayfanın En Üstüne Git

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 12/07/2003 :  06:31:40  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sezar ben her gün oynuyorum internette player name seytann arkadaşlarım bölümüne ekle rahat bulursun character name ise lord bolingar gel beklerim hiç bi türke rastlamadım bu zamana kadar
Sayfanın En Üstüne Git

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 12/07/2003 :  06:35:47  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla

neden türkiyede dungeon siege tutulmadı anlamadım. bence fena oyun değil bütün gün internetten oynadığım hesaba katılırsa hiç fena oyun değil... oynayan arkadaşlar da olursa bana mail atsın

everybody hates me
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 12/07/2003 :  13:35:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vallahi bu konuyu açmak için bu bölüme girdim o ne karşımda açık vaziyette duruyor
kardeş internetten oynamak isterdim ama bu hatlar kasar bu oyun !
öte yandan bu oyunun nie tutulmadığı sorusuna cvp olarakta
bende anlamadım nie tutulmadığını sıkı bir diablocu olarak (barbarrrr)şöle diyebilirimki diablodan daha iiyi ama her nedense tuutulmadı gerçekten güzel oyun ama bazen tutmuyor işte DOD (Day of defeat gibi) da tutmamıştı çok iyi idi ama tutmadı belki insanlar kaliteli grafiklerden fln çok oynananabilirlii yada başka şeylere önem veriyor
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000