AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 neverwinter nights hakkında..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 19/05/2004 : 12:30:45
arkadaşlar uzun zamandan beri neverwinter nights oynuyorum.oyunun bütün genişletme paketleri ve 1.61 yaması var.son zamanlarda multiplayer işine atıldım tam bi server bulduş 13.level wizardımla ortalığı kasıp kavuruyordum ki(tamam biraz abartmış olabilirim) server kapandı!şimdi ben nerde oynayabilirim multiplayer?bayaa da ilerletmiştim hatta bir arkadaşla pvp bile yapıyoduk.tam ısınmıştım ki server kapandı yokmu bildiğiniz ücretsiz bi server??(haa bide korsan cd ile oynayabilmem lazım)

sizce bir rpg'de(aslında nwn'de ama o da bir rpg olduğu için) en iyi class ve ırk hangisi?şahsen ben 2 ay boyunca bütün classları denedim hepsiyle 17.level filan geldim(hatta yakında bir arkadaşla beraber site açmayı düşünüyoruz o bilgilerle).bana göre en iyisi wizard.bir sürü karakter denedim ve en iyisinin wizard olduğuna karar verdim.druid de iyi ama wizardın yerini tutamaz.sizce en iyisi hangisi?bir aralar aynı şeyi monk için düşünüyodum ama sonra wizardı çözdükten sonra anladımki en iyisi vizard.hangi karakter bir hamlede 13. kişi birden yıkabiliyor?hadi diyelimdi monkun great cleave yaparsın yıkarsın anında hepsini diyebilirsiniz.hangi karakterle hiç hp kaybı olmadan 7 tane tuzak geçebilirsiniz? ben bubları kendi yaptığım modülde hep denedim ve wizard hiç hp kaybetmeden bütün bunları geçti.yorumlarınızı bekliyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
levenge İletim - 20/08/2004 : 14:19:43
omersinan kardeşim orada yapman gereken şey zincirleri yerleştirdikten sonra havuza tıklıcan.Üstünde çıkan renkleri bi yhere not et sonra sırasıyla zincirleri çek.Aman dikkat et eğer bir zinciri iki kere çekersen yaratık çıkıor ve tekrardan başlman lazım.Onun için sese dikkat etmen lazım.Zincir sesini duyduğunda ok dir.Bu arada Taaaaaa sayfanın en başındaki konuya gelelim!Bana sorarsan her sınıf çok güzel!Ben Oijinal NWN yi level 20 Fighter ile bitirdim(üst üste iki kere oynadım oyunu anca oldu) sonra...Level 18 sorcerer,level 19 Druid,level 19 Wizard,level 18 Cleric,Level 17 Paladin,level 15 Barbarian(Bu arkadaşı o kadar kötü idare ettim ki xp düşe düşe bi hal oldu) ve göz tacım ilk arkadaşım level 17 Bard ile bitirdim ve hepsinden de aynı keyfi aldım.Bu arada seni kınıyorum(!!!) yok canım o kadar da değil.Sadece adamını o kadar güzlü yaparsan oyundan soğursun...önüne geleni kesersen oyunun anlamı kalmıyor.Tabi bence böyle sen öyle düşünemye bilirsin.Neyse iyi oyunlar arkadaşlar...Ha bu arada eğer aranızda Arx Fatalis de Crypt Level 2 Deki taşları nasıl dizeceğimi bilen varsa bi mesaj atsın çok sevinirim.
omersinan İletim - 29/05/2004 : 21:20:31
bilmem ben aslında fazla istemiyorum 2'nin çıkmasını.1 bana yetiyo.daha bitiremedim bile.

neyse sen onu boşverde benim sorunun cevapını biliyomusun?
Rappier İletim - 29/05/2004 : 16:18:24
Bende dün cep'i kurmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Okuduklarımda yeni maceralardan falan bahsediyordu ama bilemiyorum... Bu arada yakında NWN2 çıkacakmış )) umarım fazla uzun sürmez.
omersinan İletim - 29/05/2004 : 08:53:41
arkadaş ben cep'i indirdim ama beni hayal kırıklığına uğrattı.aslında nefis bişey 720'nin üzerinde yeni eşya yeni portreler filan nefis.ama cep ile birlikte bir tek yeni modul geliyo o da tanıtım.yani ne işe yaradığını anlamaniçin.yani şu: cep'i sadece yeni modul yaparken kullanabiliyosun.hordes of the underdark'a filan ekleyemiyosun.hiçbi işe yaramadı yani.ille de modul yapman gerekiyo.
omersinan İletim - 29/05/2004 : 07:21:52
ışıkların sıralaması??hani şu ortadaki havuzun üzerindeki ışığı mı diuosun?eğer onu diyosan o hep ya yeşil ya sarı gösteriyo.

0.03 Snitz Forums 2000