arkadaşlar uzun zamandan beri neverwinter nights oynuyorum.oyunun bütün genişletme paketleri ve 1.61 yaması var.son zamanlarda multiplayer işine atıldım tam bi server bulduş 13.level wizardımla ortalığı kasıp kavuruyordum ki(tamam biraz abartmış olabilirim) server kapandı!şimdi ben nerde oynayabilirim multiplayer?bayaa da ilerletmiştim hatta bir arkadaşla pvp bile yapıyoduk.tam ısınmıştım ki server kapandı yokmu bildiğiniz ücretsiz bi server??(haa bide korsan cd ile oynayabilmem lazım)
sizce bir rpg'de(aslında nwn'de ama o da bir rpg olduğu için) en iyi class ve ırk hangisi?şahsen ben 2 ay boyunca bütün classları denedim hepsiyle 17.level filan geldim(hatta yakında bir arkadaşla beraber site açmayı düşünüyoruz o bilgilerle).bana göre en iyisi wizard.bir sürü karakter denedim ve en iyisinin wizard olduğuna karar verdim.druid de iyi ama wizardın yerini tutamaz.sizce en iyisi hangisi?bir aralar aynı şeyi monk için düşünüyodum ama sonra wizardı çözdükten sonra anladımki en iyisi vizard.hangi karakter bir hamlede 13. kişi birden yıkabiliyor?hadi diyelimdi monkun great cleave yaparsın yıkarsın anında hepsini diyebilirsiniz.hangi karakterle hiç hp kaybı olmadan 7 tane tuzak geçebilirsiniz? ben bubları kendi yaptığım modülde hep denedim ve wizard hiç hp kaybetmeden bütün bunları geçti.yorumlarınızı bekliyorum.
Oyunu online oynamadığım için adres veremeyeceğim ama ikinci kısım hakkında birkaç yorum yapabilirim. Oyunu ve tüm exp'larını 5-6 farklı karakterle bitirdiğimden oyun içerisinde bir genelleme yapabileceğimi düşünüyorum. Bana göre bu oyundaki en iyi karakter BattleMage... Oda ne oluyor demeyin Wizard'ın elemental skiller konusundaki uzmanına battlemage deniliyor )) Özellikle lvl 20'den sonra kazanılan extra özellikler karaktere çok şey katıyor. Oyunu oynarken gördüğüm en belirgin olay her karakterin yapabileceklerinin ve zorluklara karşı duruşunun bir sınırı var ama bu karakterin her türlü zorluğa karşı bağışıklığı var.
sonuçta o da bi wizard.özellikle bir wizarda giden en iyi büyüler bence abjurution(yanlış yazmış olabilirim) ve evocution.bu ikisi oldumu tamamdır ben 19.lvl wizarda bunları great focus yaptım ve arcane defense yaptığımda resmen kurudmuştu adamım.ayrıca elemental skill demekle ne demek istedsin tam olarak anlamadım?
bu arada rappier kardeş senin msn adresin yok mu yaw seni bu sıralar bu forumlarda fazla görüyorum bi ara rpg ile ilgili sohbet edek. irc filan bağlanırmısın?
Valla sitenin irc kanalındayım istediğin zaman gel. Adres irc://irc.ttnet.net.tr/oyunsitesi
Elemental skill dediğim genelde fire/cold/lightning gibi büyüler ve az miktarda summoning konusunda uzman karakter. Ben genelde karşımdaki düşmanlara bu tip büyüler atarak işimi hallediyorum )) Ayrıca çağırdıklarımı korumak için StoneSkin tarzı korunma büyülerini kullanırım. Benim karakter 2 exp bittikten sonra lvl26 olmuştu. Bu halimle günde 3 defa red dragon'a dönüşebiliyorum ve günde bir defa red dragon çağırabiliyorum. Bu arada CEP'i oynadınmı ??
abi şimdi anladım ne demek istediğini.ben wizardımı adjurution büyüleri üzerinde geliştirdikten sonra adamıma hiçbirşey işlemez oldu.hiçbir şey hp yiyemiyo artık:)).
neyse arkadaş bende bağlanacam bu akşam girersen buluşur konuşuruz yanlız nickin ne olacak?
bir de CEP dediğin ne tam anlayamadım eğer RPG ise kesin oynamışımdır.
birde icq kullanırmısın?aslında ben kullanmıyodum ama icq 4'ü beyendim kullanmaya başladım:)).eğer varsa icq'da konuşalım daha kolay olur.