AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Nwn sorun???

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Milamber İletim - 10/07/2004 : 04:01:40
Neverwinter nights oynuyorum yada daha doğrusu oynamaya başladım bir kaç sorun var
birincisi elimde çok güzel bir sistem var ama yinede oyunda bazı yerlerde çok kasıyor bu oyunun motorundan mı yoksa grafik ayarlarından fln mı ben ayarlarını en düşüğe getirsemde yine aynı şey oluyor ve komik olan tarafı sistem taraması yaptırdığında bilgisayarımın hızının yetmediğini söylemesi(p4 2,6 256mbram 128mb ekran kartı...)
ikinci sorun ben bir büyücü yapıyorum şuan lvl 5 epey güçlendi ama anladığım kadarıyla level aldıkça strech gibi değerleri fazla arttrıramıyoruz life ım şuan 16 aslında pek zorluk çıkmıyor ama bazen tek bir büyüyle yatıyorum :) fazla ilerlemeden yeniden mi başlıyım ?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
levenge İletim - 22/08/2004 : 15:31:33
Ya arkadaşlar tamam güzel çok iyi oynuyorsunuz ama bir şeyi unutuyorsunuz...Abjuraction(sanırımı böyle yazlıyor)büyüleri sizin değil daha çok Hanchmen'ininizin işine yarar(tabi eğer wizard'ınıza ya da sorcerer'ınıza Weapon Focus filan alıp allah allah diye dalıyorsanız başka)yan demeye açlıştığım oyunun Wizard ile oynuyacaksanız Rappierin de dediği gibi wisdon ya da charizma dan çalıp constitution'a vermeniz.Ban sorarsanız ideal wizar olayı için str:10,dex:14(16),cons:12(14),wis:10,int:16,cha:10 iyi olur bence.Tabii eğer elf ile başlarsanız dex. den indirip cons. veya int.e verirseniz iyi olur.Ben şahsen Human'ı teercih ettim çünkü fazladan 4 skill puanı bir de fazladan bir feat ile çok işe yarıyor.Ama dediğim gibi eğer elf-wizard ise dex'den alın,Dwarf ise cons. dan alın v.b. her ırkın kendine ait stat puanı fazlalığı var...onalrdan çalıp cons. veya int. e dağıtın.

bir de Moragı öldürmek çin öncelikle onu saldırılara karşı koruyan köleleri öldürmen lazım...misal: kılıç ile dalacaksan Sword'a karşı koruyan adamı sword ile öldürmen lazım(sanırım öyle) ateşe karşı koruyanı ateş ile.Ama ben hepsini birden öldürmüsşüm ama büyünün adını unuttum (Hani şu resminde gözlerinden yaş gelen zavallı bir adam var o büyü işte :) onu atınca hepsi bir den yuvarlanıp gidiyor.O işine yarayabilir.

Neyse iyi oyunlar arkdaşlar.
Milamber İletim - 10/08/2004 : 13:14:35
ben yakına girmeyi pek sevmiyorum demiştim ya oyunda kasıyor arada beni kesin götürürler :) paladin uyardı aslındada yaklaşamam adamlara bu yüzden uzaktan ok atan yada wizard hariç ne biliyim sorc olabilirmi mesela ? öle şeyler dşünüyorum
+bizden başka takılan yok mu yaw şu konuya aaa birileride bişiyler sölesin
Rappier İletim - 09/08/2004 : 21:56:08
Karakter tavsiyesi ?? oyunu nasıl oynamak istediğine bağlı... Geçende söyledim ben oyunu şu anda monk ile oynuyorum. BaldursGate'teki bir class'a benziyor (hangi class olduğunu unuttum. adam hiç zırh giyemiyordu ve çift katana kullanıyordu... ayrıca kullandığı bir skill ile belirli bir süre max vurabiliyordu) Baldurs'ta oynayamamıştım bari burada benzer bir karakterle oynayayım dedim.

Bana kalırsa sağlam bir paladin sana baya uyar :) öyle ortamda kutsal kutsal milleti kesersin. Yada benim hoşlanarak oynadığım diğer bir karakter olan barbarian ilede oynayabilirsin. İşte bu karakterde charisma, int yada wis vermene gerek yok. Yüklen str, dex ve cons'a gerisini boşver. Skill olarakta taunt ve greataxe olayına yüklendinmi olay bitiyor... Birde ileride dispel atan bir axe buldunmu (ki bende bu tip silah var) karşında durabilecek kimse kalmaz :) ....
Milamber İletim - 09/08/2004 : 15:35:52
sende haklsın gerçekte bir grupla frp oynasam böyle bir karakter yaratmam çok saçma olur ama oyunda iyi götürüyor :) yinede ben yakında yeni bir karakter yapacam okullar açılmadan önce son bir kez daha oyunu bitiriyim iyice bir zevk alıyım ne yapmamı tavsiye edersin wizard istemiyorum ondan başka bişey olsun yakın dövüşçü olması ayrıca mesela bir ranger nasıl olur elime güzel bir ok alsam fln ?
+ oyunla ilgili bir sorun var aribeth te yüzüğü alıyorum ama sonraki chapter a geçtiğimde yüzük kayboluyor sonuçta bende güzelim kızı kesiyorum hoş ben yinede kesecektim ama kesmezsem ne olacağını merak ediyorum n e oluyor biri niz tam anlatırmı?
+lawful good demiştim kaaktere lawful nautural miş ;) bu yüzden fazla iyi olmama gerek yok :P
Rappier İletim - 09/08/2004 : 15:22:06
Sonuçta zevk için oynuyorsun ve farklı birşeyler yaratmaya çalışıyorsun. Bu açıdan baktığımızdan yaptığında hiçbir yanlışlık yok. Yinede iyi bir karakter yaratmak oyundan alınan zevki arttırır ve dengeli bir karakter yaratmak bu açıdan çok önemli...

0.03 Snitz Forums 2000