|
Yazar |
Konu |
Milamber
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1412 |
İletim - 10/07/2004 : 04:01:40
|
Neverwinter nights oynuyorum yada daha doğrusu oynamaya başladım bir kaç sorun var birincisi elimde çok güzel bir sistem var ama yinede oyunda bazı yerlerde çok kasıyor bu oyunun motorundan mı yoksa grafik ayarlarından fln mı ben ayarlarını en düşüğe getirsemde yine aynı şey oluyor ve komik olan tarafı sistem taraması yaptırdığında bilgisayarımın hızının yetmediğini söylemesi(p4 2,6 256mbram 128mb ekran kartı...) ikinci sorun ben bir büyücü yapıyorum şuan lvl 5 epey güçlendi ama anladığım kadarıyla level aldıkça strech gibi değerleri fazla arttrıramıyoruz life ım şuan 16 aslında pek zorluk çıkmıyor ama bazen tek bir büyüyle yatıyorum :) fazla ilerlemeden yeniden mi başlıyım ? |
|
wizardraistlin
Seçkin Üye
Turkey
İleti 457 |
İletim - 10/07/2004 : 19:50:07
|
Sen bence bir daha yükle oyunu. Aynı sorunu daha öncede gördüm. Gerçi onda format attık ama senin durum o kadar umutsuz olmayabilir. Dene tekrar yüklemeyi. Büyücü konusunda ise yorum yapamayacağım. O kadar uzun oynamadım. Ama tek büyüyle yatacağın kesin. Yanında o Half-Orc barbarla dolaşmanı öneririm. |
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D |
|
|
whiteraistlin
Seçkin Üye
Turkey
İleti 330 |
İletim - 10/07/2004 : 22:26:36
|
Ceyhun hocam, benim bilgisayarım Pentium 4 2.8 Ghz, 512 MB DDR Ram'a ve GeForce FX 5600 Ekran Kartı'na sahip, yine de "Your system is below the minimum required system specs." mi ne öyle bir şey diyor.
İkincisi; wizardraistlin haklı, Half Orc Barbar Daelan Red Tiger'la gez yanında. Aynı zamanda ufak bir hesaplama yaparsak; her level'da d4 hp alacağına göre, 10-11 Constitution ile zaten maksimum 20 hp'in olabilir. Tavsiyem arkalarda gezinmen, ve 8.level'dan itibaren Constitution'a puan vermen. Eğer oyunda çok ilerlemediysen baştan başla ve Int'i 16, Con'u 18 bir Wizard yarat kendine.
Oyunun kasması konusunda ise, silip bir daha yüklemek işe yarar, kasılmanın Config'de çıkan komik hata mesajı ile ilgisi yok çünkü. |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
|
|
Milamber
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1412 |
İletim - 11/07/2004 : 00:06:47
|
dün sabaha kadar oynadım level 7 oldum ve ilk chapterı bitirdim 36hp var nasıl oldu anlamadım tam ama manyak güçlendi kasma devam ediyor ama umrumda değil artık azaldı biraz ! yanımda barbar var şuan epey iyi takılıyoruz bir bossla karşılaştığın en fazla beni 1 kere öldürebiliyor genelde dayanamıyorlar oyunu hala tam kavrayamadım ama artık alıştım gibi yardımınız için sağolun
|
|
|
omersinan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/07/2004 : 12:40:50
|
bak ben bu oyunun ustası olarak sana bazı tavsiyelerde bulunayım: 1-Büyücü olman iyi olmuş fakat eğer sorcererse hiç beklemeden sil onu çünkü sorc. oyunun en berbat karakteri.sana tavsiyem kesinlikle Wizard! 2-Büyücülerin Hp'leri zaten az olur onun yerine abjurution(kalkan büyüleri de diyebiliriz) büyülerini yap.Kimisi bi ise yaramıyor ama kimisi öyle iyi ki 1Hp bile kaybetmiyorsun.Benim Wizard'da 9 tane yaptığımda adamıma hiçbirşey işlemiyordu. 3-Eğer büyücüysen Str vermeş kesinlikle saçmalık çünkü bir büyücünün kesinlikle işe yaramaz.zaten büyücüde str vermek için daha fazla maliyet ödemek zorundasın. 4-Oyunu yavaşlık problemi bendede oluyodu fakat ram'imi 512mb yaptıktan sonra artık yavaslıktan eser bile yok.
Bunları mailine de yazdım ama bi de buraya yazayim dedim garanti olsun da... |
|
|
Rappier
Seçkin Üye
İleti 1848 |
İletim - 11/07/2004 : 17:43:35
|
İşte benim uzmanlık alanım )) NWN ve büyücü ))
Öncelikle NWN kaliteli sistemlerde bile kasıyor. Benim makinadada benzer takılmalar yaşanmıştır ama bendeki olay o kadarda önemli değildi. Senin sorunun ağır ise temiz bir sisteme oyunu yeniden yükleyip denemende fayda var.
Büyücü konusunda sana verebileceğim bilgilerin başında ilk olarak geleni oyunu kesinlikle WİZARD ile oyna, sorceror ileride baya bir kasıyor. Genel stat'larda İnt kesinlikle 16 üstü olsun (tercihen 18) çünkü büyü öğrenebilmen direkt bu stat ile alakalı. Bence Wis'dan biraz çalarak Cons'a verebilirsin. Cons özelliği oyundaki her lvl ile kazanacağın Hp'yi etkilediğinden bu özelliğinin 14-15 civarı olmasında fayda var. Oyunda biraz ilerleyince bulacağın malzemelerle bu sorunu kısa sürede çözersin. Oyunda rahat ilerlemek için Red Tiger'ı kesinlikle grubuna kat ve her lvl atladığında öğrendiğin ilk büyüler summon büyüleri olsun. Özellikle ileride çıkartacağın Elder Elemental'lar büyü kullanma gerekliliğini oldukça düşürüyorlar. StoneSkin tarzı savunma büyülerini Red Tiger üzerinde kullanmayı ihmal etme. Kaliteli bir crossbow bu ve onu kullan )) |
|
|
Konu |
|
|
|
|