AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 en iyi mu serweri kingmuonline.com

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
siyahinci İletim - 28/08/2006 : 02:55:00
evet arkadaşlar kaliteli playerlar arasında,ilgili adminlerle samimi bir ortamda mu oynamak isteyen varsa serwerimize davet ediyorum :) sansar.ath.cx den ulasabilirsiniz. ben elf kasıyorum 150 rese ulastım ortalıkta okadar sacma sapan serwerler reklam halindeki serwerimizi yazmadan gecemedim eger mu oyununa yeni baslayacak olan playerlarda varsa buraya ugramadan gecmesin. vee bir sey daha varki serwerimiz birkac gun icinde yeni versiyona gecicek. yeni clientle munun zevki kingmuonlne.com da bir baska olucak :D

yardım isteyen olursa bana pm yoluyla ulasabilir dvmlı online uyelerdenim :) car adım siyahinci herkese kolay gelsin....
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Frozen_Hell_NaNa İletim - 29/01/2009 : 02:45:24
arkadaşlar merhaba
sizinle güzel bir mu serverını paylaşmak istedim ve üye oldum.
Server'ın ismi Frozen Hell Mu.
yeni üye olduğum için link veremiyorum sanırım o yüzden google'dan aratarak bulabilirsiniz websiteyi. dowload kısmından hem main client'ı hem de update i indirmelisiniz. cleint la birliklte gelen launcher ın auto update sorunu vardı. arkadaşım sorunu çözdü ( arkadaşım oradaki oyunculardan birisi) ben de yeni dizayn yaptım bugün bitti o nedenle henüz yayınlamadık.
size server ı tanıtayım :
s3 ep1
2 tane normal 1 tane vip server 'ı var
normal server : Version 1.04J Experience 7000x Drops 70%
vip server :
Version 1.04J Experience 7000x Drops 90%
bir çok ülkeden oyuncuları var. ben tek türk'üm oradaki. kimse şikayet etmiyor ama daha çok oyuncuya ihtiyaç var bence. time zone'lar yani ülkeler arasındaki saat farkları nedeniyle her zaman kalabalık olmuyor bazen fazla boş olabiliyor. yine de her zman birileri online. bir sürü aktif GM var oyunda. devamlı ödüllü event yapıyorlar. genelde oyuncuların istekleri doğrultusunda event seçiyorlar.
event demişken serverda herşey çalışıyor. her hafta castle siege var. resetlerden sora stat lar kalıyor. reseti siteden atıyorsunuz. statlarınızı site üzerinden veya oyun içinde mouse wheel kullanarak ekleyebiliyorsunuz.
npclerde +9 non-exc setler silahlar ve lvl 1-2-3 kanatlar var. başlangıç için çok kullanışlı.
zen bulması kolay, jewel bulması kolay. çoğu trade için jewel of harmony kullanılıyor.en değerli jewel oradaki.
oyuncular gayet yardımsever.özellikle kibarsanız size yardım ediyorlar. ben server a 1-2 hafta önce başladım ve herkesten çok yardım gördüm.
siz de gelmek isterseniz özellikle ilk resetler için yardımcı olurum. Elf'im var NaNa adında. bir de SM var yeni açtım o da HeLLCaT.
bu server da oynamayı ben çok seviyorum. daha önce bir sürü mu server ı denedim oynayacak güzel bir online oyun arıyordum. şu anda gayet memnunum.
oyunda kurallar güzel takip ediliyor. oyunculara ve gm lere saygı gibi. ayrıca bi kural daha var global post ta sadece ingilizce kullanılıyor.aktif bir forumu var. her hangi bir hata veya haksızlık durumunda forumda bildirdiğinizde hemen ilgileniyorlar. bunun dışında güzel bir paylaşım yeri.
valla bu posttan önce güzel ve çok detaylı bi post yazmıştım ama pc'm donduğu için onu gönderemedim boşa gitti. umarım bu post da sizin için yeterlidir.
hepinizi bekleriz =)
saygılar..
kaan_09 İletim - 28/08/2006 : 14:41:32
kardes sabahtan beri deniom bi turlu account alamiom bana yardim et lutfen!!!!! hızlı olursan sevinirim

0.03 Snitz Forums 2000