|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
RoM3o |
İletim - 22/06/2008 : 00:45:38 Evet arkdaşlar bunu diye diye dilimde tüy bitti :) Gene tekrarlamak istiyorum..Ben euRO Chaos serverinda oynuyorum Ragnarok Online İskandinavların Mitolojisinden özenerek yapılmış "anime" bir oyundur.Oyun ücretlidir.Aylık ücreti 13 ytl dir.1 haftalık ücretsiz deneme paketi vardır memnun kalmazsan bırak :) maximum lvl 99.Tam 6 tane stat var.
Genel sitesi: www.euro-ro.net
Statlarla ilgili bir kaç ipucu :) STR - Malee Attack Power Up AGİ - Ataktan kaçma oranı Up VİT - Defans ve HP Up İNT - Magical Attack Power ve Mana(SP) UP DEX - Uzun Menzilli Atack Power Up , Cast Time Down , Görüş Oranı Up LUK - Crit Vurma Up , Perfect Dodge Up
Oyunda Rebirth sistemi vardır.Lvl 99 olduktan sonra Lvl 1 e düşüp High Bir class oluyorsunuz.Örneğin 99 assassinden sonra 1 lvl high novice sonra high thief ve sonunda muhteşem bir assassin cross oluyorsunuz. Meslek sınıfları ile ilgili buradan bilgi edinebilir ve merak ettiğiniz sonsuz soruyu bana sorarak Rune-Midgardın sonsuz dünyasına açılan o kapıyı aralayabilirsiniz ;)
http://www.euro-ro.net/game/chars/
Sorun aklınıza ne geliyorsa sorun ;) KO,WOW,SRO,FLYFF dan sıkıldıysanız gelin bir çayımızı için :) Oyunda Türk GM ler günde 15-16 Saat gibi bir süre onlinedırlar.Bu Ragnarok Online nın avrupa serveridir.AYRICA OYUN NPCLER DAHİL TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇERMEKTEDİR!irc kanalındanda 7/24 online destek almanız mümkündür.
Rune Midgard'da görüşmek üzere.
Saygılarımla...
Not:Denemeden geçmeyin ;) |
|
|
|