AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ultima Online nedir?diyene

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ads İletim - 14/07/2008 : 15:40:23
Ultıma Online 2d ve 3d olan bir bilgisayar oyunudur tam hatırlamıyorum ama ultıma7-8 yıllık bir oyun diye aklımda kalmış şahsen ben 5 yıldır oynuyorum oyun en sevdiginiz yemek gibi bişey bagımlılık yaratıyor :) oyun kısaca şöyle bişey 1 karakteriniz oluyor o karakterinizi giydiriyor para kazanıyor savaş lara katılıyor ev alıyor kale alıyor guıld(clan) kuruyor aile kuruyorsunuz hırsızlık yapabılır çifçılık terzilık marangozluk balıkçılık... en sevilen bölümü savaş 24 saat savaş yapabılıyorsunuz tek sorun üstünüzde giydiginiz giysiler saat ler harcayıp yaptıgınız eşyalarınızı ölursenız kaybediyorsunuz ama arkadaşınız warsa hemen sizi resliyebilir(canlandıra bilir) belkide inscription denilen büyü kagıdı yazıp saattıgınzda büyük paralar kazandıgınız bilgisayar başında olmadan para kazandıran sayılı skillerden(yeteneklerden) biri olan skille para kazanırsınız başkalarından alırsınız itemi(eşyayı) tabi ölünce onlarda gider ama reslenip(dirilip) gelirsenız kımse almadan kendi eşyalarınızı ala bilirsiniz herneyse çok oyalandık item konusunda oyunda at a farklı dinazor veya ölümcül bineklere binebiliyor sunuz zaten savaşa çıktıgınızdada altınızda at olması şart yoksa hhemen avlanırsınız orc denilen ırk en iyi örnektir atsız dırlar kurt lara binerler ama kurtlar bir haylı pahalıdır her orc bınemez ve kurtsuz orclar açıklıkta yakalanınca en kolay ölen ırktır
wampirler anlatmaya gerekyok al kılıçı elıne git bi human a yapış kanını em :) ve bir çok ırk daha gelelim yetenek geliştırmeye yetenek geliştırme knight veya silkroad gibi degil %lik olarak hesaplanız bir yetenek 100 olunca daha fazla gelişmez bazı serverlarda tami gelişe bilir server e göre degişir yetenek kasmak

0.03 Snitz Forums 2000