|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
aksiyon |
İletim - 18/01/2009 : 22:08:15 Selam arkadaşlar
World of Warcraft oynamak isteyen arkadaşlar size çok güzel bir sunucu tavsiye edicem
KarizmaWoW Sunucusu
Sunucumuz Sadece Wolk 3.0.9.9506 Destekler XP Oranı: 5x Kill - 3x Quest - 5x Explore
World of Warcraft indirmek için : http://www.karizmawow.com/forum/index.php?topic=146.0
www.karizmawow.com
Realmlist
set realmlist karizmawow.servegame.com set patchlist karizmawow.servegame.com
Sunucumuza gelirseniz size oyunda yardım edebilmek için carlarımın isimleri
---> Horde <--- 1:Kralselim.........Rogue 2:Sselim............Mage 3:Blacktower......Druid 4:Selim.............Warrior 5:Mega.............Hunter 6:Wanted..........Death Knight
forumdaki nick:Kralselim
BU CARLARDAN BAN ULAŞABİLİRSİNİZ HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞICAM İYİ OYUNLAR
NOT: Server her yenilikde burda güncelleme yapılıcaktır dikkatinize |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
aksiyon |
İletim - 13/02/2009 : 02:20:02 sizide burda görmek güzel arkadaşlar yasin (akira) ibrahim(tempatik) |
Akirasan |
İletim - 31/01/2009 : 14:52:31 Herkese selamlar,
Yukarıda yazılanlara bizzat şahit bir kişi olarak, bizim arkadaşlarla burada da karşılaşmak güzel..
Bende 2,5 sene gibi bir süredir Karizmawow ailesi üyesiyim. Daha önce kardeşlerime kızıyordum bu oyunu neden oynuyorsunuz , başka yapacak bişeyiniz yok mu diye :) ama anladım ki esas keyif wowdan ziyade serverdaki ortamdan kaynaklanıyormuş :)
Ben Karizmawow'dan önceki zamanlarımı kayıp olarak nitelendiren bir oyuncu olarak, eğerki gün gelir ziyaret ederseniz, horde yada alliance olsun farketmez her türlü yardıma hazırım.
Size tek tavsiyem, farkı yaşamanızdır..
İyi oyunlar (AKİRA)
|
maykil |
İletim - 26/01/2009 : 16:05:29 Bende 2007 Temmuz ayında beri bu serverde oynamaktayım. Bayağı kaliteli bir server şuan 3.0.3 versionu ile oynanıyor. çok kısa sürede WotLK gecilecek.
Servere gelip oynayacak arkadaşlar Alliance tarafını seçekerse karekterim Starkiller, yardımcı olurum |
tempatik |
İletim - 19/01/2009 : 15:44:47 Yıllardır ayakta kalabilmiş bikaç türk sunucundan birisi.
Her türlü destek konusunda en iyisi karizmawow kitlesi bence.
Oyunu kurmamış-kuramamış dvd lerini temin edememiş olanlara oyuna girene kadar yardım ediyorlar.
Sunucudaki oyuncuların isteyene sadece kargo ücreti karşılığında dvd leri yollama gibi bir uygulaması var.
Şu ana kadar gördüğüm en iyi türk private sunucusu diyebilirim. aksiyon adlı arkadaşa kesinlikle katılıyorum www.karizmawow.com/forum adresinden ziyaret etmenizi tavsiye ederim. |
|
|
|