|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
muhammetipli_1989 |
İletim - 25/08/2013 : 10:53:17 benim hp pavilion g6-1215st notebpook var ama ben windows 8 kurmak isitiyorum fakat daha öncden kurmuştum ama ekran kartı driverini ati ve hp nin sitesinden indirdim ama bir türlü tanıtıtamadım internetten çok araştırdım herkesede ati ve win 8 problemi varmış nasıl tanıtabilriim ekran kartı driverini ALLAH rızası için yardım edinnn
|
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 21/09/2013 : 00:19:49 O program bozuyor benim sistemi, ısınamadım. :/ Açtığın öteki konuda devam ediyor sanırım maceran. :) |
muhammetipli_1989 |
İletim - 11/09/2013 : 20:25:31 herpsini ayptım olmadı ama ben hpnin müşteri servisini aradım bana ekran kartımın win 8 uyumlu dedi crazy ivan bana teamwiever den yardım eder misin :) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 25/08/2013 : 13:35:21 Görmeden bilmen zor ama standart şeyleri söyleyeyim,
- İndirdiğin / yüklemeye çalıştığın sürücüler ATI Chipseti'ne uyuyor mu? Listesinde var mı?
- Windows 8'in güncel mi? Son güncellemelerini yaptın mı?
- Bir ihtimal DirectX'in son sürümlerini de güncelledin mi?
- Ayrıca tüm sürücüleri ve aygıt yöneticisinden kurulmuş ekran kartı cihazlarını kaldırıp, sonra güvenli kipte başlatıp kurmayı dene. Sürücü güncellemeleri veya aygıt yükseltmeleri normal açılışta biraz zor olabiliyor, güvenli kipi dene. |
|
|
|