AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Cep Telefonu Önerisi Hangi Marka Cep Telefonu İyi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rhonin İletim - 24/07/2010 : 00:32:52
Cep Telefonu Önerisi Hangi Marka Cep Telefonu İyi Cep Telefonları Cep Telefonu Modelleri Markaları Hangi Marka Cep Telefonu Almalı

Arkadaşlar sizce piyasanın en iyi cep telefonu üreticisi hangisi? Nokia mı? Ben Samsung marka telefonları da çok beğeniyorum ama bir türlü karar veremedim. Hangi cep telefonu en iyisi, hangi cep telefonu markası en iyisi, hangi cep telefonu almaya değer, nelere göre karar vermeli? Cevaplarınızı katılımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
AnilKalkan İletim - 27/09/2013 : 21:25:58
alıntı:
bkkazaz tarafından yazılan:

Orta ve uzun vadede Iphone diyorum ısrarla. Iphone 5 gibi bir cep telefonu varken, hele hele Iphone 5S ve Iphone 5C telefonları beklenirken, Galaxy S3 veya Galaxy S4'ten bahsetmek... :) Bilemedim :)

Galaxy kullanıcısı olarak diyorum ki ben de; kaçın, uzak durun.

Hele o Android denen işletim sistemi, kendi yazılımını bile güncellerken telefonu çökertip sizi hard formata mecbur bırakabiliyor.
Rhonin İletim - 23/08/2013 : 01:52:38
Samsung'un sene başında teknoloji tanıtımını yaptığı bir telefon vardı, katlanabiliyordu falan. :) Benim tercihim 2 - 3 yıl sonra o olur. Tabii önce hangisi çıkarırsa. :)

Ayrıca geçenlerde bir haberde gördüm, Iphone, bir buzdolabından daha fazla elektrik harcıyormuş yıl bazında. :) Doğru mu bilemiyorum.
bkkazaz İletim - 22/08/2013 : 22:23:26
Orta ve uzun vadede Iphone diyorum ısrarla. Iphone 5 gibi bir cep telefonu varken, hele hele Iphone 5S ve Iphone 5C telefonları beklenirken, Galaxy S3 veya Galaxy S4'ten bahsetmek... :) Bilemedim :)
CrAzY_IVAN İletim - 21/08/2013 : 14:49:19
Konuyu iPhone mu yoksa Samsung Galaxy mi diyerek yükseltiyorum? :)
CRAYZZY İletim - 10/10/2010 : 21:55:43
Tesekkur ederım (=

0.02 Snitz Forums 2000