AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Cep Telefonu Önerisi Hangi Marka Cep Telefonu İyi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Rhonin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 141

İletim - 24/07/2010 :  00:32:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cep Telefonu Önerisi Hangi Marka Cep Telefonu İyi Cep Telefonları Cep Telefonu Modelleri Markaları Hangi Marka Cep Telefonu Almalı

Arkadaşlar sizce piyasanın en iyi cep telefonu üreticisi hangisi? Nokia mı? Ben Samsung marka telefonları da çok beğeniyorum ama bir türlü karar veremedim. Hangi cep telefonu en iyisi, hangi cep telefonu markası en iyisi, hangi cep telefonu almaya değer, nelere göre karar vermeli? Cevaplarınızı katılımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 24/07/2010 :  00:49:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
6 sene boyunca Nokia 3210 kullandım. 2006'dan beri de Samsun D600 kullanıyorum. İkisi de taş gibiydiler açıkçası. Dayanıklı ve kullanışlıydılar. Bu sebeple Samsung ve Nokia diyebilirim ki başka tecrübem olmadı. :) Zaten ne alırsan al, birkaç ay içinde üst modelleri çıkıyor hemen. Yetişmen mümkün değil teknolojiye. Senin için yeterlisini bulman mühim. Ne istediğine bağlı yani. Müzik mi? Radyo mu? Fotoğraf mı? Pil mi? Dayanıklılık mı? Yazılım mı? Oyun mu?

Bunlara göre sıralama yap ve öyle araştırmaya geç derim. Cep Telefonu Önerisi Hangi Marka Cep Telefonu İyi Cep Telefonları konusunda bu önerileri yapabilirim.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye



Turkey
İleti 640

İletim - 30/07/2010 :  00:13:07  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle hangi cep telefonu markası değil, neye ihtiyacın olduğunu belirlemelisin, ondan sonra marka ve özellik seçimine geçmelisin. Modeli eski de olabilir yeni de farketmez ama dediğim gibi en başta önemli olan şey senin ihtiyacın. Bunları belirlersen ona göre yardımcı olabiliriz.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici



Turkey
İleti 1749

İletim - 30/07/2010 :  03:49:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herşeyden önce kaç lira verebilirsin, o önemli =)

Ona göre görüşlerimizi söyleyebiliriz.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Rhonin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 141

İletim - 30/07/2010 :  10:26:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yardımlarınız için teşekkürler. Ayırabileceğim miktar 500 - 750 TL arası sanırım. Benim için teknik özellikler önemli. Hafızası, pil ömrü, dayanıklılığı vb. Bu anlamda en dayanıklı telefon olarak Nokia önerisini alıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 30/07/2010 :  10:49:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğrudur, Nokia epey dayanıklı. Dediğim gibi 6 sene tepe tepe kullandım Nokia 3210'u. Ama Samsung da bu konuda sorun çıkarmadı benim için. Aslında dayanıklılık meselesi biraz da senin özverine bağlı. Hor kullanmazsan telefonu, yere düşürmezsen vs. çok da bir şey olmuyor kolay kolay. O miktarlara gayet iyi bir telefon alabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000