AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 masaüstü pc mi laptop mu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
GoaL-KeePeR 2 İletim - 18/07/2011 : 22:44:46
siz hangisini daha çok seviyosunuz, hangisini tercih edersiniz ve neden? ben masaüstü bilgisayarı daha çok seviyorum çünkü sistemini sonradan da geliştirebilirsin, yeni parça falan alabilirsin. bi de odada masanın üstünde yer kaplaması, kolonlarının, aksesuarlarının falan olması daha hoşuma gidiyor.

sizin tercihiniz nedir?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 10/08/2011 : 23:53:27
Elektrik konusunda ben de şaştım kaldım zaten, hiç işin o kısmını hesaba katmamıştım alırken.

Ayrıca merak etme her şey alışkanlık meselesinden kaynaklanıyor. Ben de laptoptan evvel dandun kütürkütür klavyede yazıyordum, laptop gömük ve yumuşak geliyordu, şimdi laptopta tıkır tıkır yazıyorum, arada normal klavyeye dokununca "ben bunu yıllarca nasıl kullanmışım" diyorum. :)
GoaL-KeePeR 2 İletim - 10/08/2011 : 22:53:08
masaüstünün laptoptan o derece fazladan elektrik kullandığını yeni öğreniyorum. bi de benim kullandığım ekran crt, yani evin elektrik kullanımı sayemde baya bi artmış oluyo demek ki :P

iyi bi laptopun açamadığı oyun yok demişsin ivan ama sonuçta onun klavyesinin tuşları normal klavyeden biraz farklı, içinde gömük yani... ben onunla pek oynayamıyorum benim tercihim yine de masaüstü :D

ama gerçekten o elektrik harcama olayı ilginçmiş. tasarruf önemli bişey sonuçta.
CrAzY_IVAN İletim - 10/08/2011 : 13:14:23
2-3 yıl önce olsa ben de sizin gibi "tabii ki masaüstü" derdim. Ama şu an kesinlikle laptop derim. Bunun en büyük sebebi, laptopun derli toplu ufacık bir yer kaplaması, rahat olması ve az tüketimli olması. Laptopa geçtikten sonra evin elektrik tüketimi yarı yarıya düştü desem yanlış olmaz. Çünkü masaüstü bilgisayarların en az 300-350 watt civarı trafosu oluyor, buna bir de dev gibi tüplü monitör eklenince (Eğer LCD ise bir nebze iyi tabii.), günlük ortalama 5-6 saatlik bir kullanım bile epey etkiliyor elektrik tüketimini.

Ayrıca eskisi gibi laptopta oyun oynanmaz durumu da kalmadı. Sağlam bir laptopun açamadığı oyun yok bu aralar.
TheBodyGuard İletim - 10/08/2011 : 03:47:41
Bence en ideali evinde bir masaüstü, ayriyetten de ufak bir netbook bulundurmak. Evdeyken tartışmasız masaüstü ama bir yere giderken yanına alman gerekiyorsa netbook u tek geçerim. Maximum 1 kg ağırlığındaki aletle de her işini görebiliyorsun. Laptop bana kalırsa da kullanışsız. Evde kullanılacaksa bi masaüstü değil ( bknz: bi alex değil ), yok taşımam lazım derseniz taşıması da dert.
SAHNETJER İletim - 21/07/2011 : 11:14:48
kesinlikle masaüstü. sheriat ın da dediği gibi bende parmaklarıma göre laptop bulamadım. pcnin her parçasını istediğim gibi söküp takıyorm zaten açıkta, kapak falan kullanmıyorum. bu güne kadar hiç bir arızasında yaptırmaya götürmedim kendim yaptım aman nazar değmesin :) lap top çok narin. bana göre kullanışsız :)

0.03 Snitz Forums 2000