AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Oyunlardaki ses sorunu.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
quLeryuzz İletim - 24/07/2011 : 00:03:26
Oyunlarda ses bazen gidiyor bazen geç geliyor bazen dialoglar karışıyor.Mesela Call of duty MW2 de senaryo bir türlü ilerliyemiyor.Ağızlar oynuyor ama ses yok , alt yazı yok.Ne yapıp ne ettiysem ne alt üst ettiysem bir türlü bulamadım.Birde Crysis 2 yi en yüksek grafiktede en düşük grafiktede kasmadan rahat rahat oynuyorum ama modellerde sorun var.Bunu biraz zor anlatırım onun için resim koyuyorum.

http://srv9.fotocunuz.com/666556472fotocunuz686617crysis_sorunu.jpg

Bilgisayarın özellikleri ;

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sheriat İletim - 11/08/2011 : 21:32:08
bişey değil :)
quLeryuzz İletim - 07/08/2011 : 11:06:08
Dün gece format attım ve sorun çözüldü.Kullandığım modifiyeli XP den kaynaklı bir sorunmuş , normal bir XP kurdum ve düzeldi.Yardım eden herkeze teşekkürler.
quLeryuzz İletim - 25/07/2011 : 23:53:53
Modifiyeli bir xp kullandığım doğrudur, oda herşeyi içinde olduğu için mesela eset sınırsız , winrar , msn gibi programlar hazırda olduğu için.Yeni harddisk ve ram aldıktan sonra yapmaya başladı zaten.Dosyalarımı yedekleyip normal bir windows kurucam.Bu arada ekran kartını güncelleyince kendi kendine 4 bite düşüyor ve çözünürlük acayip derecede düşüyor yükseltemiyorumda ama ekran kartını kendi cd sinden tekrar kurunca düzeldi.
sheriat İletim - 25/07/2011 : 22:40:38
orjinal ise update lerini yap diyecektim. anakartının (muhtemelen ses kartın on board) ses sürücülerini tekrar yükle, ekran kartının sürücülerini nvidia nın sitesinden güncelle.ayrıca modifiye bir xp kullanıyorsun, bunun da sorun çıkarabileceğini düşünüyorum.

bir de merak ettim, ben 4 çekirdek işlemci, 4 gb 1600 mhz ram, 9800 gt ile full detay oynayamazken sen nasıl full detay kasmadan oynayabiliyorsun.
quLeryuzz İletim - 25/07/2011 : 22:24:44
Değil ama daha önce başka bilgisayarlarda sorunsuz bir şekilde çalıştı.Bilgisayarda düzgün oynıyabildiğim oyun yok.Orjinal underground 2 var onda bile ses yapıyor , Araba sesleri 4-5 saniye geç geliyor o kadar.

0.03 Snitz Forums 2000